Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2016

Μεγάλη νίκη των Εθνικιστών στη Σλοβακία - Για πρώτη φορά στο κοινοβούλιο με 8% και 14 βουλευτές

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ένα ακόμα πραγματικό εθνικιστικό κόμμα σε κοινοβούλιο της Ευρώπης, για να δώσει την μάχη για την Ευρώπη των Εθνών.

Γράφει ο Αντίοχος

Γιατί προ ολίγων ημερών παρίστανε τον… σκληρό λαθρομεταναστευτοφάγο ο πρώην κομμουνιστής πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο; Γιατί τα είχε πάρει τα μαντάτα της εισόδου στην βουλή της χώρας του εθνικιστικού κινήματος «Λαϊκό Κόμμα – Η Σλοβακία μας» και επιχειρούσε να την αποτρέψει. Αλλά, εις μάτην!

Για πρώτη φορά, λοιπόν, στο κοινοβούλιο της Σλοβακίας εισέρχεται το πραγματικό εθνικιστικό κίνημα του Μαριάν Κοτλέμπα, με ποσοστό 8%, ενώ οι εταίρες δημοσκοπήσεων του έδιναν…
2,5% (αν αυτό κάτι σας θυμίζει, πολύ καλώς σας το θυμίζει!) και 14 βουλευτές στην 150μελή βουλή.

Ο Κοτλέμπα ήταν στο παρελθόν αρχηγός του κινήματος «Σλοβακική Αδελφότητα», το οποίο ετέθη εκτός νόμου από την πρώην κομμουνιστική μαφία που κατακλέβει τη χώρα και πίνει το αίμα του Σλοβακικού λαού, αλλά αυτός ίδρυσε νέο.
Και να τώρα που δικαιώθηκε! 

Καλή συνέχεια του ευχόμεθα και να δικαιώσει την πρόβλεψη ενός καθεστωτικού εκλογικού αναλυτού της Σλοβακίας, που είπε: «Θα αποτελέσουν πολύ μεγαλύτερη απειλή στις επόμενες εκλογές»!

1 σχόλιο:

  1. Αυτό για την προσωρινή μεταστροφή του κομμουνιστή πρωθυπουργού της Σλοβακίας είναι ενδεικτικό της επίδρασης του εθνικισμού στην πολιτική ζωή. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα συστημικά κόμματα αλλάζουν τακτική (φυσικά όχι και ιδέες). Π.χ., στην Αυστρία ή στην Ουγγαρία όπου το κόμμα του Ορμπάν μοιάζει να έχει υιοθετήσει πλήρως την εθνικιστική άποψη στην πολιτική του.
    Συμπέρασμα: Ακόμη και από το φόβο των εθνικιστών, τα πράγματα αλλάζουν σε μια χώρα. Σκεφθείτε πώς θα άλλαζαν αν οι εθνικιστές γίνονταν και κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών