Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2016

ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ» ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν είναι ζήτημα ποσοστών. Και ο λαός δεν πρόκειται να ξυπνήσει μόνος του. Πρέπει εσύ να τον πάρεις από το χέρι. 

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί ο Κυριάκος (φον Κούλης!) της νουδούλας να ήτανε… «Αρσακειάς» στο συμβούλιο των πολιτικών «αρχηγών» (τρομάρα τους!) και να προσέφερε απόλυτη συναίνεση στον mister Tsipra και την πολιτική του, των «ανοιχτών συνόρων» (οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι τον διέταξε σχετικά η φράου Μέρκελ, δια τηλεφωνήματος στην Συγγρού του… κηπουρού της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα…), αλλά τώρα –μετά την απομάκρυνση από το Προεδρικό Μέγαρο- ανακάλυψε τις… διαφωνίες της!

Οι οποίες ωστόσο, δεν είναι επί της ουσίας του προβλήματος (πως θα μπορούσε να ήταν άλλωστε, αφού εδώ μιλάει η Μέρκελ), αλλά επί των πολιτικών συνεπειών του, που είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής!

Απαντώντας, λοιπόν, στην ομιλία του Tsipra στην Κ.Ε. του συνονθυλεύματός του (στην οποία παραλήρησε κατά της Χρυσής Αυγής), ο εκπρόσωπος τύπου της νουδούλας τον κατηγόρησε...
ότι «δεν καταλαβαίνει πως η πολιτική «αφύλακτα σύνορα – ξέφραγο αμπέλι» είναι ακριβώς εκείνη που φτιάχνει τις “Χρυσές Αυγές” σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ειλικρινά καταλαβαίνουμε τον… πόνο της νουδούλας και του άτυπου συνεταίρου της –εν Μνημονίω- mister Tsipra, από την διαρκή άνοδο της Χρυσής Αυγής, αλλά καλά θα κάνουν ν’ αρχίζουν σιγά-σιγά να την… συνηθίζουν. Διότι, η άνοδος αυτή είναι αναπότρεπτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών