Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 08, 2016

Η Πρόταση Νόμου από την Χρυσή Αυγή που λύνει σε μία ημέρα το λαθρομεταναστευτικό και πατάσσει το δουλεμπόριο - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε τη...

Ιδιώνυμο αδίκημα χωρίς αναστολή η παράνομη είσοδος στην χώρα και ποινές ισόβιας κάθειρξης στα μέλη δουλεμπορικών κυκλωμάτων

Η Χρυσή Αυγή εντός των ημερών καταθέτει ολοκληρωμένο Σχέδιο Νόμου στη βουλή για την άμεση λύση του λαθρομεταναστευτικού και την οριστική πάταξη του δουλεμπορίου. Το εν λόγω σχέδιο μετατρέπει σε ιδιώνυμο αδίκημα την παράνομη διέλευση των ελληνικών συνόρων από πολίτες ξένων χωρών.
Οι προδοτικές κυβερνήσεις του μνημονίου κατήργησαν το ισχύον νομικό πλαίσιο που προέβλεπε ποινές για όσους αλλοδαπούς εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα. Ο Νόμος που εισάγει η Χρυσή Αυγή προβλέπει την άμεση σύλληψη των λαθρομεταναστών την στιγμή που εισέρχονται παράνομα στην ελληνική επικράτεια και την επιβολή αυστηρών ποινών χωρίς αναστολή.
Με απλά λόγια, οι παραβάτες δεν θα μεταφέρονται σε hot-spot (όπου σιτίζονται και στεγάζονται δωρεάν, την ώρα που ο ελληνικός λαός πένεται), αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, δηλαδή σε φυλακές, όπου θα τους παρέχεται η δυνατότητα να παράγουν έργο υπέρ του Δημοσίου. Επίσης, επιβάλλεται ποινή ισόβιας κάθειρξης σε όσα μέλη δουλεμπορικών κυκλωμάτων συλλαμβάνονται από τις Ελληνικές Αρχές.
Ο εν λόγω Νόμος μπορεί να συζητηθεί και να ψηφιστεί εντός ολίγων ωρών από τη βουλή. Η άμεση εφαρμογή του θα λύσει σε μία μόνο ημέρα το λαθρομεταναστευτικό. Κανένας παράνομος αλλοδαπός δεν θα επιθυμεί να εισέλθει στην Ελλάδα, αν γνωρίζει πως θα αντιμετωπίσει ένα σοβαρό κράτος δικαίου και όχι την μπανανία του Τσίπρα και του Καμμένου.
Έτσι θα παταχθούν άμεσα τα δουλεμπορικά κυκλώματα που είναι υπεύθυνα για την απώλεια αμέτρητων ανθρωπίνων ζωών τους τελευταίους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών