Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 08, 2016

Για ποιους πολιτικούς λόγους οι λαθρομετανάστες τελευταία δεν πάνε στη Γαλλία και στην Αγγλία;

Γράφει ο Αντίοχος

Ακούμε ότι οι απρόσκλητοι κατευθύνονται –κατά κύριο λόγο- στην Γερμανία και την Αυστρία (μέχρι πρότινος) και δευτερευόντως στις σκανδιναβικές χώρες. Κατά Γαλλία μεριά πάνε λίγοι, ελάχιστοι, σχεδόν κανείς. Γιατί άραγε… περιφρονούν την Γαλλία, την βαθιά πολυεθνική, πολυθρησκευτική, πολυπολιτισμική –και δε συμμαζεύεται- Γαλλία, οι απρόσκλητοι; Μεγάλη χώρα είναι, ισχυρή οικονομικά, ευκαιρίες πολλές προσφέρει, έχει και την πολυπληθέστερη μουσουλμανική μειονότητα στην Ευρώπη. Τι καλύτερο θα έψαχνε ένα «προσφυγάκι»; Κι όμως, δεν πάνε. Και για να ακριβολογούμε, δεν τους κατευθύνουν προς τα κει τα κυκλώματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε το γιατί. Του χρόνου γίνονται στην Γαλλία...
οι κρισιμότερες εκλογές στην μεταπολεμική ιστορία, με το κόμμα Λεπέν να κτυπάει την πόρτα της εξουσίας. Και στέλνοντας κατά κει η Νέα Τάξη εκατοντάδες χιλιάδες «προσφυγάκια», είναι σαν να ανοίγει την πόρτα στην Λεπέν και να της λέει: passer ma dame και χαλάλι σου όλα όσα καταφέραμε τόσα χρόνια!

Η περίπτωση της Αγγλίας

Αλλά, περιέργως πως, ούτε και κατά Αγγλία μεριά κατευθύνονται τα «προσφυγάκια», ενώ φυσιολογικά θα έπρεπε – για τους ίδιους λόγους που θα τα βόλευε και η Γαλλία. Γιατί άραγε; Προφανώς, γιατί υπάρχει εκεί ένα ισχυρότατο κίνημα υπέρ του “Brexit” και οι κουμανταδόροι του πλανήτη εκτιμούν ότι η τυχόν παρουσία χιλιάδων απρόσκλητων θα το κάνει απόλυτα πλειοψηφική τάση. Αφήστε δε, που μπορεί μέσα απ’ αυτό το κίνημα να ξεφυτρώσει και κανά Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα (το κόμμα του Φάρατζ δεν είναι τέτοιο…) και να τρέχουν και να μη φτάνουν οι παγκόσμιοι αφέντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών