Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 08, 2016

Χρυσή Αυγή και λοιπά Εθνικά κόμματα της Ευρωβουλής γιούχαραν τον Σουλτς φώναξαν "Shame on you" ΒΙΝΤΕΟ



Δυναμική αντίδραση ενάντια στην πολιτική της Ε.Ε. στο λαθρομεταναστευτικό - Στήριγμα του ανθέλληνα προέδρου της ευρωβουλής ο Αβραμόπουλος!
 
Δυναμική παρέμβαση που ενόχλησε πολλούς, έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, κατά την συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Θέμα της συζήτησης ήταν το.... μεγάλο πρόβλημα του μεταναστευτικού και επίσημοι προσκεκλημένοι ο Ύπατος Αρμοστής του Ο.Η.Ε. για τους πρόσφυγες, Filippo Grandi και ο Επίτροπος μετανάστευσης, Αβραμόπουλος.
 
 
Πριν τον Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, είχε κάνει παρέμβαση ο.... Γενικός Γραμματέας και Ευρωβουλευτής της Λέγκα του Βορρά, Matteo Salvini. Φαίνεται όμως πως, όπως όλοι οι δήθεν δημοκράτες, έτσι και ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Σουλτς, δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια. Έτσι, παραβιάζοντας κατάφωρα τον ρόλο του ως Προέδρου, ο Σουλτς πήρε τον λόγο και ζήτησε από τον Ύπατο Αρμοστή του Ο.Η.Ε. να μην λάβει υπόψη του τις δύο τελευταίες παρεμβάσεις.
 
Φυσικά τέτοια εκτροπή δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητη, τόσο από τους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, όσο και από την Λέγκα του Βορρά, το γαλλικό Front National, το βρετανικό UKIP, το γερμανικό NPD, το ουγγρικό Jobbik και όλα τα υπόλοιπα πατριωτικά και εθνικιστικά κόμματα και κινήματα.
 
Σύσσωμοι, όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι Ευρωβουλευτές διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απρέπεια αυτή του Προέδρου.
 
Ο Βρετανός Ευρωβουλευτής David Coburn έκανε έντονη επίπληξη στον Πρόεδρο, ενώ ακουγόταν ρυθμικά "Shame on you". Αντίθετα, όλοι οι εκπρόσωποι και του… ευρωπαϊκού Συνταγματικού τόξου, από την άκρα αριστερά μέχρι και τους συνοδοιπόρους της Νέας Δημοκρατίας του Λαϊκού Κόμματος χειροκροτούσαν τον Σουλτς.
 
Φυσικά χειροκροτητής του Σουλτς αναγορεύτηκε επίσημα και ο Αβραμόπουλος αποδεικνύοντας μια φορά την υποταγή του στους ευρωπαίους επικυρίαρχους της χώρας μας. Όλα αυτά υπό το αμήχανο βλέμμα του Ύπατου Αρμοστή, ο οποίος μάλλον περίμενε μια στημένη συνεδρίαση και αποτέλεσε έκπληξη για αυτόν η ύπαρξη μιας πραγματικής αντιπολίτευσης εντός του Ευρωκοινοβουλίου.
 
Ας το γνωρίζουν λοιπόν καλά όλοι οι Ευρωπαίοι δήθεν προοδευτικοί, οι Εθνικιστές θα βάζουν συνεχώς εμπόδια στα αντεθνικά τους σχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών