Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2016

ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Οι «ελληνικές» αρχές αναγνωρίζουν στα επίσημα έγγραφα τα σκόπια ως «Μακεδονία»!


ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Οι «ελληνικές» αρχές αναγνωρίζουν στα επίσημα έγγραφα τα σκόπια ως «Μακεδονία»!

Θλιβερές καταστάσεις, οι οποίες είναι ενδεικτικές ως προς την πλήρη παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σφετεριστές των Σκοπίων, έρχονται στο φως της δημοσιότητας σε σχεδόν καθημερινή βάση.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία», στο οποίο υπό τον τίτλο «Προκλήσεις-σοκ των Σκοπίων: θα μας λέτε Macedonia» αναφέρονται τα εξής: «“Yes sir” της Ελλάδας στα Σκόπια! Καθημερινά η χώρα μας «υποκύπτει» και αναγνωρίζει το όνομα «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων! Επίσημα έγγραφα στις υπηρεσίες της χώρας αποκαλύπτουν του λόγου το αληθές.
Την ώρα που κάποιοι πολιτικοί ενώπιον των ΜΜΕ ενοχλούνται και αντιδρούν με το όνομα «Μακεδονία», κατά την ανταλλαγή εγγράφων και υπηρεσιών μεταξύ των δύο χωρών η ΠΓΔΜ αναγνωρίζεται ως «Μακεδονία»!
Αποκαλυπτικό παράδειγμα αποτελεί η υπόθεση Μάκη Ψωμιάδη. Σύμφωνα με...
τις πηγές της «Δημοκρατίας», η Ελλάδα, προκειμένου να εκδοθεί ο υπόδικος, έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα συνδρομής «προς FYROM». Οι Σκοπιανοί, ωστόσο, έστειλαν πίσω τα έγγραφα, ζητώντας να ξανασταλούν «προς Μακεδονία» και απειλώντας ότι, εφόσον δεν συμβεί αυτό, δεν θα εξέδιδαν τον Μ. Ψωμιάδη. Κατόπιν τούτου οι αρμόδιοι φορείς φέρεται ότι «έσκυψαν το κεφάλι» και όντως τα απέστειλαν εκ νέου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της γειτονικής χώρας…
Τη Δευτέρα προέκυψε η ίδια διαδικασία, αντίστροφα. Οι Σκοπιανοί ζήτησαν από τις ελληνικές Αρχές την έκδοση του Μουράν Μιφταρόσκι, ο οποίος έχει καταδικαστεί από δικαστήριο της γειτονικής χώρας σε ποινή κάθειρξης επτά ετών για ληστεία. Σε αυτό το πλαίσιο, απέστειλαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα ως «Μακεδονία» προς τη χώρα μας.
Αντί όμως οι ελληνικές Αρχές να ανταποκριθούν με τον ίδιο τρόπο που έκαναν οι Σκοπιανοί, να θέσουν δηλαδή βέτο και να ζητήσουν να ξαναστείλουν ως FYROM, αποδέχτηκαν τα έγγραφα και ο ληστής θα εκδοθεί χωρίς καμία ανωμαλία ή απαίτηση! Σύμφωνα με τις πηγές της «Δημοκρατίας», το φαινόμενο σημειώνεται καθημερινά σε αμέτρητες γραφειοκρατικές υποθέσεις μεταξύ των δύο χωρών».
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μπορεί να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο της συνεχούς υποχωρητικότητας του «ελληνικού» κράτους απέναντι στην θρασύτητα και την αναίδεια των σκοπιανών.
Δυστυχώς, οι κατά καιρούς κυβερνητικοί χειριστές των τυχών της Χώρας κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να αποδείξουν πως η απεμπόληση των εθνικών μας δικαιωμάτων και η παραχάραξη της Ιστορικής Αλήθειας, σε βάρος πάντοτε της Πατρίδας μας, βρίσκονται σε σχεδόν ημερησία διάταξη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών