Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2016

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Αναπόφευκτη η άνοδος της Χρυσής Αυγής - Ο κόσμος επιλέγει το αυθεντικό!

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης με άρθρο του στην εφημερίδα “Δημοκρατία”, το οποίο τιτλοφορείται “Η Ακρα Δεξιά” προσπαθεί να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου προς τα επιτελεία των αστικών κομμάτων για την επερχόμενη και αναπόφευκτη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Κοττάκης: “Τα ηγετικά επιτελεία των αστικών κομμάτων -πλην του αριστερού ΚΚΕ, το οποίο ξέρει ότι η Χρυσή Αυγή διεκδικεί την ψήφο των λαϊκών στρωμάτων (αγρότες-εργάτες)- δεν φαίνεται να ασχολούνται με την πορεία της Χρυσής Αυγής και αμφιβάλλω αν την παρατηρούν. Μετά την αρχική έκπληξη του 2012 την αντιμετωπίζουν πλέον ως ρουτίνα, ενώ καθ' όμολογίαν τους το μυαλό τους είναι... στο Κέντρο. Χτυπώ καμπανάκι σήμερα για έναν πολύ απλό λόγο: Το διεθνές περιβάλλον ευνοεί...
την ανάπτυξη του αντιευρωπαϊσμού και του εθνικισμού.

Είναι αέρας στα πανιά της Ακροδεξιάς. Φαίνεται ξεκάθαρα όπου στήθηκαν κάλπες, περιφερειακές ή εθνικές: Γερμανία, Γαλλία, Πολωνία, Κροατία, Σλοβακία, Ουγγαρία. Και το δυστύχημα είναι ότι σε όλες τις περιπτώσεις το πανικόβλητο ευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα αντιδρά σπασμωδικά, με τον ίδιο τρόπο. Πώς; Με την υιοθέτηση της ατζέντας των εθνικιστών και την αντιγραφή του πολιτικού λόγου τους. Το έκανε στη Γαλλία ο Σαρκοζί, 48% έλαβε η Λεπέν στις περιφερειακές εκλογές. Το έκανε ο Βαυαρός χριστιανοκοινωνιστής Ζεεχόφερ, σαρώνει η ξενοφοβική Εναλλακτική για τη Γερμανία στις δημοσκοπήσεις. Το έκανε ο ανόητος Σλοβάκος πρωθυπουργός στις κάλπες της περασμένης Κυριακής και μπήκε για πρώτη φορά ακροδεξιό κόμμα στην εθνική Βουλή τους. Τα πράγματα γίνονται πιο επικίνδυνα, και γι' αυτό ενδιαφέροντα, λόγω της επίδρασης που ασκεί στα εκλογικά σώματα όλης της Ευρώπης ο λαϊκιστής ρεπουμπλικάνος εκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ. Στην πραγματικότητα απενοχοποιεί τον ρατσισμό και απελευθερώνει δυνάμεις. Παντού λοιπόν τα συντηρητικά κόμματα κάνουν το ίδιο λάθος. Πρώτα απορρίπτουν αυτή την ατζέντα στο όνομα της πολιτικής ορθότητας και του ελιτισμού και, μόλις δουν τα σκούρα στις δημοσκοπήσεις, φεύγει η γη κάτω από τα πόδια τους και τρέχουν να καλύψουν τις διαφορές με ιμιτασιόν ακροδεξιό λόγο. Φυσικά γίνονται αντιληπτά. Ο κόσμος επιλέγει το αυθεντικό”.

Τι πρέπει να κρατήσουμε από τα λεγόμενα του έμπειρου και έγκυρου δημοσιογράφου; α) Ότι δεν ασχολούνται τα κόμματα αυτά με το φαινόμενο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το οποίο μόνο παροδικό δεν είναι και σύντομα αυτή θα επανακάμψει δριμύτερη.
β) Ότι το διεθνές περιβάλλον είναι κάτι παραπάνω από ευνοϊκό για να αναπτυχθεί η πολιτική ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
γ) Και κυριότερο: ότι όταν τα κεντροδεξιά συντηρητικά κόμματα βλέπουν τις πραγματικές επιθυμίες του εκλογικού σώματος γύρω από το θέμα της λαθρομετανάστευσης, τότε αλλάζουν κατεύθυνση και επιχειρούν με “ιμιτασιόν” αντιμεταναστευτικό λόγο να καρπωθούν την λαϊκή αγανάκτηση και οργή.

Αλλά, όπως πολύ εύστοχα και με ανήσυχο τρόπο, λέει ο Κοττάκης “Φυσικά γίνονται αντιληπτά. Ο κόσμος επιλέγει το αυθεντικό”. Και επειδή, όντως, ο κόσμος προτιμάει το αυθεντικό από τις φτηνές απομιμήσεις και το γνήσιο από τα “μαϊμού” προϊόντα, γι' αυτό και η περαιτέρω ενίσχυση και ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί πλέον μονόδρομο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών