Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2016

Κανείς δεν μιλάει για τους Έλληνες πρόσφυγες της Κύπρου


Κανείς δεν μιλάει για τους Έλληνες πρόσφυγες της Κύπρου

Μαθήματα εξωτερικής πολιτικής διδάσκει η Τουρκία χρησιμοποιώντας την μετανάστευση, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο το προσφυγικό που δημιουργήθηκε μετά την αστάθεια στην Μέση Ανατολή, προς δικό της όφελος.
Η μεγάλη φιλευσπλαχνία των Ευρωπαίων εταίρων, των διαφόρων ΜΚΟ, αλλά και των διεθνών και υπερεθνικών παραγόντων για τους πρόσφυγες, αποδεικνύεται επιλεκτική, δικαιολογημένα όμως αφού περιορίζεται αισθητά σε όσους απαιτούν.
Κανείς από....
όλους αυτούς δεν μας λέει τι θα γίνει με τους περίπου 200 χιλιάδες Ελληνοκύπριους πρόσφυγες που εκδιώχθηκαν με την βία από τα σπίτια τους, από το 1974 και σήμερα σφετερίζονται την περιουσία τους κουβαλητοί από την Τουρκία, πραγματοποιώντας ένα αποτρόπαιο διεθνές έγκλημα.
Άλλωστε γιατί να νοιαστεί κάποιος όταν κανείς από τους πολιτικούς μας δεν έχει την τόλμη να μιλήσει και να είναι σε θέση να απαιτήσει όσα δικαιωματικά μας ανήκουν.
Σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ερωτούμε την κυβέρνηση, κάθε πολιτικό κόμμα και όλους αυτούς που τόσο πολύ νοιάζονται για τους μετανάστες, πότε επιτέλους θα νοιαστούν και για τους δικούς μας πρόσφυγες και θα βγουν από το περιθώριο της πολιτικής του «καλού παιδιού», απαιτώντας να πάνε ΟΛΟΙ οι πρόσφυγες, μηδενός εξαιρουμένου, πίσω στα σπίτια τους.
Δυστυχώς αν δεν είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε, κανείς δεν θα έρθει να μας δώσει αυτά που μας ανήκουν! Γι΄ αυτό χρειάζεται άμεσα χάραξη μιας νέας εθνικής στρατηγικής.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών