Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 20, 2016

Εθνικιστικό κόμμα πρώτο σε δημοσκοπήσεις;! Οι "δημοκράτες" το στέλνουν σε δίκη και φυλακή για το ανακόψουν

geertwilders-thumb-large
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ίδια και απαράλλαχτη αντιμετώπιση της ανόδου των μη συστημικών εθνικών πολιτικών δυνάμεων στην Ευρώπη αποδεικνύει την ύπαρξη του ίδιο νοσηρού σιωνιστικού εγκεφάλου πίσω από τον τρόπο δίωξής του.
 
Αν νομίζετε ότι διώξεις των πατριωτών πολιτικών γίνονται μόνον στην Ελλάδα, κάνετε λάθος. Συμβαίνουν «και εις Παρισίους», δηλαδή και στις υπόλοιπες… δημοκρατικές χώρες της ΕΕ.
Άρχισαν, λοιπόν, οι προδικαστικές διαδικασίες για τον (μετριοπαθέστατο…) Ολλανδό πολιτικό Γκέερτ Βίλντερς , αρχηγό του εθνικού κόμματος PVV, με την κατηγορία της υποκίνησης μίσους εις βάρος της μαροκινής μειονότητας στην Ολλανδία και σε περίπτωση που καταδικαστεί μπορεί να φυλακιστεί για έναν χρόνο και να του επιβληθεί πρόστιμο έως 7.400 ευρώ. 
Από πού προκύπτει η «υποκίνηση μίσους»; Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαρτίου του 2014, ο Βίλντερς είχε ρωτήσει τους οπαδούς του αν....
ήθελαν «περισσότερους ή λιγότερους Μαροκινούς στην πόλη τους και την Ολλανδία».
«Λιγότερους! Λιγότερους!», φώναξαν οι οπαδοί και ο Βίλντερς είχε απαντήσει: «Θα το αλλάξουμε αυτό».  Ακολούθησε βιομηχανία μηνύσεων εναντίον του, με 6.400 μηνύσεις!!!
Σημειωτέον, ότι το κόμμα του Βίλντερς είναι πρώτο στις δημοσκοπήσεις. Αλλά όπως «το καλό το παλικάρι  ξέρει κι άλλο μονοπάτι», έτσι και οι νεοταξίτες της Ολλανδίας προσπαθούν να τον φυλακίσουν πριν βγει πρώτος στις εκλογές! Προς δόξαν της… δημοκρατίας, βεβαίως-βεβαίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών