Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 20, 2016

Μια οφειλόμενη απάντηση στα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της ΝΔ


Μια οφειλόμενη απάντηση στα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της ΝΔ

Χρειάζεται πραγματικά πολύ θράσος και αναίδεια ώστε να βγαίνουν τα διάφορα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της ΝΔ και να πουλούν «πατριωτιλίκι» του χειρίστου είδους επιτιθέμενα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ιδιαίτερα δε, όταν στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές ταυτίστηκαν με τον βασικό αντίπαλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και τώρα βλέπουν την επέλαση του κοσμοπολιτισμού στη ΝΔ, θα έπρεπε να το βούλωναν και όχι να βγάζουν γλώσσα.
Πρόσφατα, είχαμε κάποια δείγματα αυτής της θρασύτητας με τοποθετήσεις όπως «Ο τυχοδιωκτισμός στην κάλπη, πληρώνεται και δη πάρα πολύ ακριβά. Άλλωστε, είδατε ποιοι ταυτίστηκαν υπέρ του όχι στο δημοψήφισμα: ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΧΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και βάλτε. Η συμμαχία των οπορτουνιστών… Και τώρα όλοι όσοι έλεγαν «το παιδί προσπαθεί, το....
παλεύει και διαπραγματεύεται με την τρόικα” (την οποία όχι μόνο έδιωξε, αλλά αντίθετα, διεύρυνε) και όλοι όσοι έφαγαν το παραμύθι του διχαστικού όσο και εξωφρενικά αισχρού στη σύλληψή του δημοψηφίσματος, καλό θα ήταν να ζητήσουν μια δημόσια συγνώμη από όλους εμάς που υπεστήκαμε τις συνέπειες όλων των παραπάνω, χωρίς να ψηφίσουμε τον Καμμένο, τον Τσίπρα ή τον “σύντροφο” του πρωθυπουργού εν “σοσιαλισμώ” και στην ολοκληρωτική προδιάθεση, τον επικεφαλής δηλαδή της ναζιστικής Χρυσής Αυγής».
Τώρα το τι σχέση μπορεί να έχει το «Όχι» στο δημοψήφισμα, με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου και το μεταναστευτικό, εμπλέκοντας μάλιστα και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μόνο ένας πολιτικά αμόρφωτος και άσχετος θα μπορούσε να το υποστηρίξει. Για να τελειώνουμε, λοιπόν, με τον κάθε αποτυχημένο νεοδημοκράτη, ο οποίος θεωρεί ότι έχει ξεχαστεί η εθνομηδενιστική επίδοση της κυβέρνησης Σαμαρά, έχουμε να πούμε τα εξής:
α) Το Υπερήφανο «Όχι» του Ελληνικού Λαού μετετράπη σ΄ένα ταπεινωτικό «Ναι». Αυτό, δηλαδή, για το οποίο αγωνιζόντουσαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και οι λοιποί φιλελέδες δούλοι των διεθνών τοκογλύφων. Αυτή την μετατροπή σε «ναι» είναι που πληρώνει η Χώρα μας σήμερα. Αν ο Τσίπρας φάνηκε λίγος, μικρός και τιποτένιος ώστε να χειριστεί αυτό το «Όχι» δεν ευθύνεται ο Ελληνικός Λαός.
β) Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την πρώτη στιγμή υποστήριξε το «ΌΧΙ», ως μια σαφή ταύτιση με την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού και όχι φυσικά ως συνοδοιπόρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι το οποίο ουκ ολίγες φορές έκανε και συνεχίζει να κάνει η ΝΔ,
γ) Για το μεταναστευτικό καλό θα ήταν να μας πει το παπαγαλάκι της ΝΔ που βρίσκεται η διαφορά σε θέματα ουσίας ανάμεσα στην ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπέρ των Hot spots είναι και οι δύο. Έτσι κι αλλιώς, ο μαρξιστικός διεθνισμός του ΣΥΡΙΖΑ και ο φιλελεύθερος κοσμοπολιτισμός της ΝΔ έχουν κοινό παρονομαστή: την απέχθεια για την έννοια του Έθνους.
δ)  Τελειώνοντας με τον «παπαγάλο» αυτόν, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν βγαίνει ευθέως να πει ότι πρέπει να ψηφιστεί η ΝΔ, αλλά επιθυμεί να φτάσει σ΄αυτό το συμπέρασμα ο οποιοσδήποτε διαβάζει τις «αναλύσεις» του, όταν βλέπει να τσουβαλιάζει με τα γραφόμενά του όλους τους υπόλοιπους. Βεβαίως αν ο νικητής στις εσωκομματικές εκλογές ήταν άλλος (ξέρει ποιος, συγκεκριμένα…) και όχι ο Μητσοτάκης θα «ξεσάλωνε» ανοιχτά υπέρ της ΝΔ.
Τώρα, όμως, με κάτι σύμφωνα συμβίωσης, με την απαξιωτική συμπεριφορά της ΝΔ απέναντι στους αγρότες και με τη γενικότερη εθνομηδενιστική και κοσμοπολίτικη στάση του κόμματος αυτού, τι να μας πει ο φουκαράς; Καλύτερα, λοιπόν, γι΄ αυτόν να γράψει ένα ακόμη μυθιστόρημα, καθώς τα παραμύθια που θα περιέχονται σ΄αυτό σίγουρα θα είναι περισσότερο πιστευτά σε σχέση με τα άρθρα - πιλάφια και τις φαιδρές αναλύσεις, με τα οποία επιχειρεί διά της πλαγίας οδού να οδηγήσει στην υπερψήφιση της ΝΔ. Αυτά και ας γνωρίζει ότι όσο περισσότερο κινείται στον συγκεκριμένο δρόμο πολιτικής αρθρογραφίας τόσο πιο πολύ προκαλεί τον γέλωτα ανά το πανελλήνιο…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών