Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 20, 2016

Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Με το βλέμμα στο 8ο Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου

Αποσπάσματα από την ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη Αττικής
Δυστυχώς και αυτή η αίθουσα αποδεικνύεται μικρή. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα ορμητικό ποτάμι το οποίο δεν μπορούν να το συγκρατήσουν με τα αναχώματα που φτιάχνουν, με τη λάσπη, με τις άδικες φυλακίσεις, με τις δολοφονίες των συναγωνιστών μας. Η Χρυσή Αυγή είναι ό,τι ζωντανό έχει απομείνει στην Ελλάδα.
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ
Σήμερα θα σας μιλήσω μέσα στα πλαίσια της προσυνεδριακής συνόδου της περιοχής Αττικής για το 8ο Συνέδριό μας. Μια μικρή αναδρομή: Το 6ο Συνέδριο έγινε το 2007 με το σύνθημα «Τραβώντας Κόκκινη Γραμμή», με το οποίο εννοούσαμε ότι πρέπει η Χρυσή Αυγή μετά από κάποιες άκαρπες αναζητήσεις σε...
δήθεν εθνικοπατριωτικούς χώρους, να προχωρήσει μόνη της. Και προχώρησε η Χρυσή Αυγή μόνη, εναντίον όλων, αλλά έχοντας δίπλα της τον Λαό.
Αρχές του 2011 και σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών κάναμε το 7ο Συνέδριό μας, το οποίο είχε σύνθημα: «Προς τη Νίκη». Ήδη είχα στα χέρια μου τις πρώτες μυστικές δημοσκοπήσεις που έδειχναν ότι η Χρυσή Αυγή θα μπει στη Βουλή. Το έκρυβαν όλοι! Μας έδιναν 1% με 2% μέχρι τις παραμονές των εκλογών του 2012. Και ήρθε εκείνος ο Μάιος του 2012, όπου όλοι με έκπληξη διαπίστωσαν ότι η Χρυσή Αυγή είχε το 7% παρόλη την πολεμική και την λάσπη του συστήματος. Τότε, σε μια μικρή αίθουσα ενός ξενοδοχείου πήρα το λόγο και τους είπα μία φράση του Ιουλίου Καίσαρα στα λατινικά: «Ήλθον, είδον, ενίκησον».
ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ
Ήταν το έτος 2000 όταν έβγαλα ένα βιβλίο, το οποίο είχε τίτλο, «Εχθροί του καθεστώτος», και στο οποίο ανέφερα τι θα συμβεί στην Ελλάδα των ημερών μας. Έγραφα: «Μέσα σε αυτόν τον καινούργιο κόσμο που έρχεται η Ελλάς με την άρχουσα τάξη που δυστυχώς διαθέτει δεν ήταν δυνατόν παρά να αποτελεί μία μικρογραφία της όλης εξελίξεως. Μεγιστάνες του πλούτου κρατούν στα χέρια τους τις πολιτικές εξελίξεις, την οικονομία της χώρας και τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, ενώ κάποιοι πολιτικοί, δήθεν ανεξάρτητοι, με υποκρισία καταγγέλλουν τα περίφημα διαπλεκόμενα των οποίων γνήσια τέκνα είναι. Επιπλέον, τα προβλήματα της Ελλάδος είναι κάτι περισσότερο από δραματικά. Τουρκική απειλή, οικονομία δευτερογενής σε μαρασμό, για πρωτογενή ούτε λόγος, λαθρομετανάστες, εγκληματικότης, διάλυση της παιδείας, χρηματισμός στην υγεία και άλλα πολλά».
Αυτά γράφαμε εμείς οι Χρυσαυγίτες πριν από 16 ολόκληρα χρόνια, που σήμερα λένε ότι δεν έχουμε θέσεις. Όχι μόνο έχουμε θέσεις σήμερα, αλλά είχαμε και πριν από 16 χρόνια.
Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΟΣ
Θα ήθελα στο σημείο αυτό να πω ότι δίνεται μια μεγάλη ιδεολογική μάχη αυτήν την στιγμή, στην οποία από τη μία μεριά είναι η Χρυσή Αυγή και από την άλλη μεριά όλοι οι άλλοι. Η μάχη της εθνικής συνέχειας. Έχουν βγει οι εθνομηδενιστές και λένε ότι οι Έλληνες είναι ένα δημιούργημα της Γαλλικής Επαναστάσεως, το οποίο απέκτησε εθνική συνείδηση στα τέλη του 19ου αιώνα. Τι να πούμε όταν έχουμε μια ιστορία καταγεγραμμένη με δεκάδες επαναστάσεις, από της πτώσεως της Πόλεως, μέχρι την εθνεγερσία του 1821. Με τους κλέφτες, με τους αρματολούς, με όλους αυτούς που έχυσαν το αίμα τους και μετά από 400 χρόνια βλάστησε ο σπόρος της ελευθερίας, που όμως δεν ήταν αληθινή, αφού υποθηκεύτηκε από τους παγκόσμιους τοκογλύφους με τα δάνεια του Αγώνα.
Έτσι λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι ο Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία δεν τέλειωσε. Συνεχίζεται με την Χρυσή Αυγή!
Ότι οι σημερινοί Έλληνες αποτελούν την αυθεντική συνέχεια των Αρχαίων Ελλήνων, έχει ήδη αποδειχθεί από την γλωσσολογία, την ανθρωπολογία και την λαογραφία. Από τον Νικόλαο Πολίτη, τον μέγα μας λαογράφο, ο οποίος γύρισε τα χωριά εκεί προς τα μέσα του 19ου αιώνος και μάζευε παραδόσεις του ελληνικού λαού. Έβρισκε χωριάτες, που κατά τον Φαλμεράυερ ήταν Σλάβοι, και άκουγε παραδόσεις για νεράιδες, για αμαδρυάδες, για στοιχειωμένους τόπους. Για αρχαίες ελληνικές παραδόσεις που είχαν επιβιώσει. Η μεγαλύτερη απόδειξη, λοιπόν, της φυλετικής συνεχείας των Ελλήνων είναι η παράδοση. Και η μεγάλη ιδεολογική μάχη η οποία θα δοθεί είναι ακριβώς ότι αυτό το Έθνος δεν είναι ένα πολιτικό μόρφωμα που προέκυψε από την Γαλλική επανάσταση, αλλά είναι το εθνικό κράτος της φυλής των Ελλήνων, που γεννιούνται και δεν γίνονται. Έλληνας γεννιέσαι, δε γίνεσαι.
Είναι, λοιπόν, δεδομένο. Το ομολογούν οι πάντες ότι οι Έλληνες είναι ένα έθνος με ιστορία πολλών χιλιάδων ετών. Δεν είναι ένα μόρφωμα πολιτικό, το οποίο υπάρχει βάσει κάποιων νόμων κρατικών. Ακόμα και διανοούμενοι της Αριστεράς, όπως ο αείμνηστος καθηγητής Δεσποτόπουλος, που σαφώς και δεν ήταν χρυσαυγίτικων αντιλήψεων, ο οποίος σε επιστολή του τόνιζε: «Η διαχρονική συνέχεια του Ελληνικού έθνους είναι διάτορα μαρτυρημένη από την ιστορική πραγματικότητα και δεν είναι απλώς εφεύρημα του «ελληνικού ρομαντισμού» του 19ου αιώνα, προς ιδεολογική στήριξη «εθνικών επεκτατισμών», όπως επιπόλαια γράφεται»
ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
Είναι κάτι παραπάνω από κράτος ο Ελληνισμός. Είναι μια αιώνια ιδέα. Γράφει ο Ίων Δραγούμης σ΄ένα σημείο του έργου του, μιλώντας για το δειλό και προσκυνημένο τότε κράτος, που άφηνε τους Έλληνες να σφαγιάζονται στη Μακεδονία, ότι «αν είναι τέτοιο το κράτος, τότε λέω ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ». Αυτό λέμε κι εμείς σήμερα οι Χρυσαυγίτες: Κάτω το κράτος των εθνομηδενιστών - Κάτω το κράτος των τοκογλύφων - Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων.
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να μάχεται. Οι άξονες της πολιτικής μας είναι σταθεροί: Όχι στο Μνημόνιο - Καταγγελία του χρέους. Εις ό,τι αφορά το θέμα των λαθρομεταναστών, θα καταθέσουμε ένα νομοσχέδιο, το οποίο θα προβλέπει να είναι ποινικό αδίκημα η είσοδος άνευ αδείας στα ελληνικά σύνορα και φυλάκιση χωρίς δικαίωμα εξαγοράς.
Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή της ελληνικής ιστορίας. Θέλουν η Ελλάδα να πεθάνει. Δεν αρκεί το εμβατήριο «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει». Πρέπει να το κάνουμε πράξη, καθημερινό αγώνα, όλοι μας, με την Χρυσή Αυγή μπροστά να δώσουμε τον αγώνα να μην περάσουν τα σχέδιά τους.
Θα μας δικάσουν και οι αγέννητοι και οι νεκροί, λέει ο Κωστής Παλαμάς. Είμαστε αυτή τη στιγμή, μια στιγμή στη ζωή του Έθνους. Σ΄αυτή τη στιγμή ας φανούμε υπερήφανοι και αντάξιοι. Με το σύνθημα «Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω» βαδίζουμε προς το 8ο Συνέδριο. Με ψηλά τις Σημαίες. Η νέα Ελλάδα των Εθνικιστών έρχεται!
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών