Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 11, 2016

Εθνικιστική δράση ενάντια στα κέντρα λαθρομεταναστών στην Λάρισα - Φωτορεπορτάζ

Τους κατοίκους στην Μάνδρα και στο Κουτσόχερο στο Νομό Λάρισας επισκέφθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος με κλιμάκια των Τοπικών Οργανώσεων Φαρσάλων και Μαγνησίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Οι κάτοικοι των περιοχών στις οποίες ένας μεγάλος αριθμός αφγανών, ιρανών και πακιστανών έχει εγκατασταθεί, υποδέχθηκαν τους συναγωνιστές με έκδηλο ενθουσιασμό στις πλατείες και στα καφενεία των δύο χωριών στα οποία τις δύο τελευταίες ημέρες έχουν σημειωθεί...
αρκετά κρούσματα βίας και συμπλοκών  ανάμεσα στους λαθρομετανάστες.






Οι κάτοικοι εξέφρασαν στο βουλευτή Μαγνησίας την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί στην άλλοτε ειρηνική περιοχή τους επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι αισθάνονται κυριολεκτικά όμηροι των λαθρομεταναστών οι οποίοι είναι αρκετά προκλητικοί και εριστικοί. Ο ρόλος δε των ξενοκίνητων ΜΚΟ επισημάνθηκε εστιάζοντας στο γεγονός ότι οι λαθρομετανάστες παίρνουν από εκεί τις κατευθυντήριες γραμμές τους.



Ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος αφού διαβεβαίωσε  τους κατοίκους ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο μοναδικός πολιτικός οργανισμός  που μάχεται ενάντια στην ισλαμοποίηση της πατρίδας μας και αντιστέκεται στα ανθελληνικά  σχέδια των Σύριζα-Ανέλ και των ξένων αφεντικών τους, τόνισε την επιτακτική ανάγκη στήριξης της Χρυσής Αυγής και την ανάδειξή της ως την πρώτη πολιτική δύναμη του τόπου.



Παράλληλα τα στελέχη των δύο Τοπικών μοίρασαν εφημερίδες και έντυπο υλικό στους κατοίκους των δύο περιοχών ενημερώνοντας τους για τις επόμενες δράσεις τους.




Ακολουθεί το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας "Ελευθερία" για την δράση των συναγωνιστών



Σε «μπαλάκι» μεταξύ καταυλισμών φιλοξενίας, «μετατράπηκαν» οι 484 Σύριοι πρόσφυγες που το Σάββατο το απόγευμα, μετά από ένα 24ωρο καθιστικής διαμαρτυρίας στην εθνική οδό Λάρισας - Τρικάλων, μεταφέρθηκαν στην Πέτρα Ολύμπου. Αργά το βράδυ του Σαββάτου οι πρόσφυγες φθάνοντας στην Πέτρα διαπίστωσαν ότι οι συνθήκες είναι ακατάλληλες και αρνούμενοι να αποβιβαστούν από τα λεωφορεία, άγνωστο γιατί, επέστρεψαν ξανά στη Λάρισα στις 2 χθες τα ξημερώματα. Έτσι όλο το βράδυ παρέμειναν στα λεωφορεία και στις 10 χθες το πρωί, οι μισοί οδηγήθηκαν στη Νέα Καβάλα Κιλκίς και οι άλλοι μισοί στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Το Σάββατο το απόγευμα ωστόσο, μέλη του εθνικιστικού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή», πραγματοποίησαν συγκέντρωση στη συνοικία του Ιπποκράτη στη Λάρισα και μερικές ώρες αργότερα διένεμαν την εφημερίδα τους σε κατοίκους της Μάνδρας και του Κουτσόχερου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Είναι η πρώτη, μετά από καιρό, δημόσια και οργανωμένη εμφάνιση εθνικιστών στις γειτονικές κοινότητες του πρώην στρατοπέδου «Ευθυμιόπουλου», μια κίνηση που - σύμφωνα με εκτιμήσεις - συνδέεται με την απόφαση των προσφύγων να καταλάβουν το οδόστρωμα προκειμένου να μεταφερθούν σε καλύτερες υποδομές, με βασικό αίτημα να ανοίξουν τα σύνορα και να φύγουν από την Ελλάδα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το απόγευμα του Σαββάτου μέλη της Χρυσής Αυγής, παρόντος του βουλευτή Μαγνησίας και περιφερειακού συμβούλου Θεσσαλίας Παναγιώτη Ηλιόπουλου, συγκεντρώθηκαν στο μνημείο του Ιπποκράτη, στην ομώνυμη συνοικία, σε μια εκδήλωση - σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕτΔ» για να... αποτίσουν «φόρο τιμής στον πατέρα της Ιατρικής».

Χωρίς να γίνει γνωστό τελικά αν όντως έγινε κάποια εκδήλωση ή ο χώρος του μνημείου ορίσθηκε ως τόπος προσυγκέντρωσης, δεκάδες μέλη της Χρυσής Αυγής, κρατώντας ελληνικές σημαίες, «περιόδευσαν» σε Μάνδρα και Κουτσόχερο, διανέμοντας την εφημερίδα του Συνδέσμου τους. Εκδήλωση που αποτελεί την πρώτη δημόσια, οργανωμένη, εμφάνιση μελών του εθνικιστικού Συνδέσμου στη Λάρισα, μετά από καιρό.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών