Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 11, 2016

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΨΗ. «ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ» ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ… ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ

parastatidis
Ξινή βγήκε στον βολευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Παραστατίδη, η απόφαση να παραστεί στη  συνάντηση που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, με πρωτοβουλία κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, η οποία ξενοκρατείται – 14.000 «προσφυγάκια» είναι στο Ειδομενιστάν, 1.500 στο βενζινάδικο της ΕΚΟ, 3.500 στη Νέα Καβάλα και 3.000 στο Χέρσο, σύνολο 22.000 μόνο στον νομό Κιλκίς!
Έτσι, όταν επιχείρησε να πάρει το λόγο, για να πει το… ποίημά του, γιουχαρίστηκε εντόνως από τους παρευρισκομένους και αναγκάστηκε να πάρει δρόμο, πριν του συμβούν τα χειρότερα. Βγαίνοντας από την αίθουσα, δήλωσε στο ΑΠΕ, ότι τα άτομα που τον αποδοκίμασαν «προέρχονται από τον χώρο της Χρυσής Αυγής».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι...
ο τοπικός βολευτής της νουδούλας Γεωργαντάς ετάχθη υπέρ του συριζαίου συναδέλφου του, δηλώνοντας πως «είναι απαράδεκτο το ότι δεν επετράπη στον κ. Παραστατίδη να μιλήσει», αποδεικνύοντας και στον πιο καλόπιστο, ότι η νουδούλα στηρίζει την κομμουνιστική κυβέρνηση στο λεγόμενο «προσφυγικό» πρόβλημα –και όχι μόνον σ’ αυτό- κατόπιν αυστηρής διαταγής της κοινής τους αφέντρας, της φράου Μέρκελ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών