Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 11, 2016

Liberation: Εκρηκτική η κατάσταση στα νησιά με τη λαθρομετανάστευση - Ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο κόσμος δεν πρόκειται να ξυπνήσει μόνος του. Οι εθνικιστές, όσοι μπορούν, οφείλουν να δράσουν στην κοινωνία, χωρίς να βασίζονται στα δημοσκοπικά ποσοστά.

Την πραγματική εικόνα που βιώνουν τα νησιά του Αιγαίου παρουσιάζει η εφημερίδα Liberation, επικαλούμενη μαρτυρίες κατοίκων.

Σας παρουσιάζουμε προ του οποιουδήποτε σχολιασμού επίμαχα αποσπάσματα από το δημοσίευμα:

«Όπως και άλλα ελληνικά νησιά, έτσι και η Χίος είδε...
να καταφθάνουν πάνω από 1.000 μετανάστες καθημερινά μεταξύ Σεπτεμβρίου 2015 και Μαρτίου 2016. Αλλά η βραδύτητα του συστήματος μεγεθύνει το πρόβλημα: στη Χίο, από τις 20 Μαρτίου, όταν άρχισε η εφαρμογή της συμφωνίας, μόνο ένας υπεύθυνος για το πολιτικό άσυλο ήταν εκεί για να καταγράψει τις πρώτες 833 αιτήσεις ασύλου. Ως την περασμένη Κυριακή είχε εξετάσει μόνο 10 αιτήματα και είχε απορρίψει τα 9.

Το σύστημα είναι στοιχειώδες, θολό και αμφισβητείται. Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες αμφισβήτησε την επαναπροώθηση 66 ατόμων από τη Χίο στην Τουρκία: οι 13 από αυτούς είχαν ήδη καταθέσει αίτημα ασύλου στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν είχε εξεταστεί. Πού βρίσκονται τώρα αυτά τα άτομα; Θα γυρίσουν στην Ελλάδα; Κανείς δεν το ξέρει, ενώ κι άλλα άτομα αναχωρούν για την Τουρκία με τον ίδιο τρόπο: σε μια εβδομάδα, 325 μετανάστες αναχώρησαν για την Τουρκία, εκ των οποίων οι 116 από τη Χίο.

"Είναι σκέτο σόου! Ενώ στέλνονται πίσω αυτοί οι δυστυχισμένοι, στη Χίο φθάνουν καθημερινά οι διπλοί. Η συμφωνία με την Τουρκία είναι απάτη, η οποία δεν πρόκειται να σταματήσει τη διακίνηση γιατί παίζονται πολλά χρήματα. Είναι μία μπίζνες που αριθμεί πολλά εκατομμύρια ευρώ για τους Τούρκους διακινητές", ξεσπά ο Νίκος Κατσαράκης, διευθυντής σύνταξης του "Πολίτη" της Χίου.
Ο ίδιος βρισκόταν στο λιμάνι όταν ακροδεξιοί έδιωξαν τους μετανάστες που είχαν συγκεντρωθεί εκεί. "Η Ελλάδα θυσιάστηκε δύο φορές: μια το 2015 για να σώσει το ευρώ και φέτος στον βωμό της μεταναστευτικής κρίσης. Αποτέλεσμα είναι ότι η απόγνωση δημιουργεί ένα είδος πανικού", προσθέτει ο δημοσιογράφος.

Η κυβέρνηση επιδεικτικά απούσα στην μεταναστευτική κρίση
Ωστόσο στη Χίο οι κάτοικοι, όπως και αλλού, φάνηκαν αλληλέγγυοι με τους πρόσφυγες. Ενώ το κράτος και η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα παρέμειναν επιδεικτικά απόντες σε όλη τη διάρκεια της μεταναστευτικής κρίσης, οι ντόπιοι άνθρωποι βοήθησαν, έθρεψαν και έντυσαν τους ναυαγούς. Χωρίς να υπολογίσουν τα προβλήματα. Αλλά ο εγκλεισμός των προσφύγων αλλάζει τα δεδομένα και η νεοναζί ακροδεξιά, η οποία παρέμενε σιωπηλή ως σήμερα, τώρα βγαίνει πάλι μπροστά.»

Αξίζει να τονίσουμε κάποια σημεία από το συγκεκριμένο δημοσίευμα:
Καταρχάς το 90% των εξετασθέντων αιτήσεων ασύλου απορρίφθηκε. Άρα σε ένα μικρό δείγμα της όλης υποθέσεως βλέπουμε ότι το 90% δεν είναι Σύροι, άρα καταρρέει άλλο ένα ψέμμα των καναλιών, που μιλάνε για «πρόσφυγες» και όχι για λαθρομετανάστες.

Κατά δεύτερον, επιβεβαιώνεται και πάλι η Χρυσή Αυγή που πρώτη και μόνη έκανε λόγο για συμφωνία – φιάσκο με την Τουρκία, αφού οι τούρκοι στέλνουν διπλάσιους λαθρομετανάστες από όσους παραλαμβάνουν.

Το τρίτο και ίσως το σημαντικότερο είναι ότι ενώ στην αρχή οι κάτοικοι της Χίου εξαπατήθηκαν από την συστημική προπαγάνδα, που επιχειρούσε να δημιουργήσει τύψεις στους Έλληνες, προκειμένου να περιθάλψουν τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, το κλίμα μετά... άλλαξε. Η κατάσταση επιβεβαίωσε πλήρως την Χρυσή Αυγή, που προειδοποιούσε εξαρχής για τον κίνδυνο, με αποτέλεσμα τώρα να υπάρχει ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής παντού.

Αυτός είναι και ο τρόμος ενός ολόκληρου διεθνούς κατεστημένου, το οποίο μισεί την Ελλάδα και επιθυμεί την φτωχοποίηση των Ελλήνων και την αλλοίωση του κοινωνικού μας ιστού. Μη τυχόν και ανέβει η Χρυσή Αυγή και ανατρέψει τα σχέδιά τους. Το ίδιο... άγχος έχουν και οι ντόπιοι λακέδες τους, οι οποίοι φοβούνται την αποκάλυψη των σκανδάλων τους και την επερχόμενη κάθαρση. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών