Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 25, 2016

Πρώτη μούρη στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο εμπλεκόμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης

Θυμάστε το δεξί χέρι του Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος είχε «εκδιωχθεί» από τη Νέα Δημοκρατία υπό το βάρος των αποκαλύψεων για τις κατηγορίες παιδεραστίας και βιασμού ανηλίκου που τον βαραίνουν;

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Hot Doc, ο Νίκος Γεωργιάδης, προσωπικός φίλος του αρχηγού της ΝΔ και υπεύθυνος...
για την επικοινωνιακή τακτική για την ανάδειξή του ως προέδρου, είχε εντοπιστεί στη Μολδαβία ως πελάτης ενός κυκλώματος παιδοφιλίας, το οποίο οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.

Ο Γεωργιάδης, σύμφωνα με τις καταγγελίες και στοιχεία της έρευνας που έγινε το 2011 στη Μολδαβία, είχε επιδοθεί σε πολύ σκληρό σεξ με αγόρια ηλικίας έως 16 ετών. Κατά την έρευνα της αστυνομίας, ο Γεωργιάδης παγιδεύτηκε με κάμερες στο σπίτι του στο Κισινάου και στις 30 Νοεμβρίου 2011 συνελήφθη από αστυνομικούς.

Ο Γεωργιάδης αφέθηκε ελεύθερος, επιδεικνύοντας το διπλωματικό του διαβατήριο, καθώς εκείνο το διάστημα υπηρετούσε σε υπηρεσίες του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας.

Η εισαγγελία της Μολδαβίας ωστόσο δεν απαίτησε την δίωξή του όταν έπαψε να έχει ασυλία, αλλά έκλεισε τον φάκελό του. Όταν στη συνέχεια τα θύματα έκαναν αίτημα για την δίωξή του, ο Γεωργιάδης διά του συνηγόρου του στη Μολδαβία ζήτησε και πέτυχε να μην ανοίξει η έρευνα επειδή είχε ήδη κλείσει ο φάκελος.

Ενώ η Νέα Δημοκρατία δεν είχε επιδείξει καμμία ευαισθησία για το ζήτημα πριν αυτό αποκαλυφθεί από τον Τύπο, είχε σπεύσει να κάνει δεκτή την παραίτηση Γεωργιάδη όταν αποκαλύφθηκε η όλη υπόθεση και να δηλώσει ότι τον αποπέμπει για «λόγους ηθικής τάξεως». Τελικώς, όπως αποδεικνύεται, η απομάκρυνση Γεωργιάδη ήταν για τα «μάτια του κόσμου» και μόνο.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που δημοσίευσε ενημερωτική ιστοσελίδα, ο Γεωργιάδης ήταν παρών στο συνέδριο για... επίλεκτους που διοργάνωσε η Νέα Δημοκρατία. Ενώ την ίδια ώρα αποκλείστηκαν πολλά άτομα επειδή πρόσκεινται σε άλλη εσωκομματική παράταξη της ψευτοδεξιάς, το βροντερό «παρών» έδωσε ο κατηγορούμενος για παιδεραστία, Νίκος Γεωργιάδης.


 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών