Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 25, 2016

Public Issue: Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για «προσφυγικό» και ΔΝΤ εκφράζουν την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων

Δημοσκόπηση με τα λεγόμενα ποιοτικά στοιχεία του εκλογικού σώματος δημοσίευσε η κομματική εφημερίδα του Σύριζα (κάτι σαν την ΕΡΤ, αλλά δεν την πληρώνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες), Αυγή, στην κυριακάτικη έκδοσή της. Η εν λόγω δημοσκόπηση ελέω μη δημοσιοποίησης εκτίμησης εκλογικής επιρροής είναι μοιραίο ότι έχει μικρότερο προπαγανδιστικό ενδιαφέρον, συνεπώς είναι πιο αξιόπιστη από τις συνήθεις «μαϊμούδες» που δημοσιεύουν τα αργυρώνητα μέσα.

Το πρώτο, βεβαίως, που μπορεί να παρατηρήσει κανείς είναι...
η αύξηση της δημοφιλίας του Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Αυτή είναι άξια λόγου σε αντίθεση με την στημένη αύξηση δημοφιλίας των κυβερνητικών ταγών ακριβώς επειδή ο εντολέας (η εφημερίδα του Σύριζα) είναι σφοδρός πολέμιος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και μισεί τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής.



Ερχόμενοι στα «ποιοτικά» χαρακτηριστικά, οι ψηφοφόροι των κομμάτων ερωτήθηκαν σχετικά με το λεγόμενο «προσφυγικό» και την παρουσία του ΔΝΤ.

Όσον αφορά την παρουσία του ΔΝΤ στην Πατρίδα μας, το 70% των Ελλήνων θέλουν να φύγει η χώρα από την εποπτεία του ταμείου. Εκεί βλέπουμε ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΝΔ, σε ποσοστό 57%, επιθυμεί την έξοδο του ΔΝΤ γεγονός που σημαίνει πως η ΝΔ δεν θα αντέξει για πολύ τον νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη. Αντιθέτως, οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής συντάσσονται πλήρως με την θέση του Κινήματος, γεγονός που σημαίνει ότι, τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα του Μνημονίου, η Χρυσή Αυγή μόνο προς τα πάνω μπορεί να πηγαίνει. Συγκεκριμένα, οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής σε ποσοστό 88% επιθυμούν να φύγει το ΔΝΤ. Σε αυτό ξεπερνούν και τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ που επιθυμούν το ίδιο σε ποσοστό 84%.



Στην ερώτηση αν το λεγόμενο «προσφυγικό» ενέχει κινδύνους τόσο για τον Πατρίδα, όσο και για τον Ελληνικό Λαό βλέπουμε ακριβώς το ίδιο. Ποσοστό 91% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής βλέπουν τον κίνδυνο να ξεπροβάλλει από τις λαθρομεταναστευτικές ροές. Αντίστοιχα 33% των ψηψοφόρων του Σύριζα αντιδρούν στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων, ενώ και οι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ δεν είναι ικανοποιημένοι που ο Καμμένος έκανε τις ένοπλες δυνάμεις υπηρετικό προσωπικό των λαθρομεταναστών σε ποσοστό 54%. Στην ΝΔ υπάρχει ένα ποσοστό 56% που βλέπει κίνδυνο από την λαθρομετανάστευση, συνεπώς δεν θα μείνουν ικανοποιημένοι από την πολιτική των ανοιχτών συνόρων που θα συνεχίσει να εφαρμόζει η ΝΔ, με εντολή Μέρκελ, αν ποτέ γίνει κυβέρνηση.



Βεβαίως τα παραπάνω δίνουν και άλλη μία απάντηση στο σύστημα, το οποίο προφασίζεται ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής την ψηφίζουν ελέω διαμαρτυρίας και όχι λόγω ιδεολογίας και πολιτικής θέσεως. Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής τους απαντούνε ότι συντάσσονται και ασπάζονται πλήρως τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Ακόμα περισσότερο, πληθαίνουν συνεχώς, επιτείνοντας το... άγχος του συστήματος της κλεπτοκρατίας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών