Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 25, 2016

Το… «αντισυστημικό» ΚΚΕ και τα συνέδρια των συστημικών κομμάτων


Το… «αντισυστημικό» ΚΚΕ και τα συνέδρια των συστημικών κομμάτων

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά σε όλες τις «δημοκρατικές» χώρες της Ευρώπης, όταν έχει ένα συστημικό κόμμα συνέδριο, προσκαλούνται και συνήθως παρευρίσκονται και ομιλούν κιόλας εκπρόσωποι των υπολοίπων συστημικών κομμάτων.
Αυτό συνέβη και στο συνέδριο της νουδούλας, όπου υπήρξε αντιπροσώπευση όλων των υπολοίπων συστημικών κομμάτων. Και βέβαια, παρευρέθη και μίλησε (μεταξύ άλλων και για την… «βαρβαρότητα του συστήματος»!!!) και εκπρόσωπος του… επαναστατικού (και… τιμημένου) ΚΚΕ, ο σύντροφος Καραθανασόπουλος – σε ανταπόδοση της παρουσίας και ομιλίας εκπροσώπου της νουδούλας στο τελευταίο συνέδριο του ΚΚΕ (ήταν ο Μεϊμαράκης).
Το μόνο κόμμα που δεν προσεκλήθη να...
στείλει εκπρόσωπό του στο συνέδριο της νουδούλας (και να είχε προσκληθεί, φυσικά δεν θα πήγαινε κανένας…), ήταν βεβαίως η Χρυσή Αυγή.
Όποτε βρείτε ευκαιρία, λοιπόν, ρωτήστε τον κνίτη της γειτονιάς σας ή το «φυτό» που θα σας δώσει φυλλάδιο: γιατί ενώ είστε… επαναστατικό κόμμα, που σκοπό έχει την… ανατροπή του συστήματος, όλα τα συστημικά κόμματα σας καλούν στα συνέδριά τους – κι εσείς πηγαίνετε- και δεν καλούν την Χρυσή Αυγή, που όπως λέτε, είναι «γέννημα- θρέμμα του συστήματος», «μακρύ χέρι» και τα λοιπά;
Εθνικισμός.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών