Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 14, 2016

Ο Μητσοτάκης φανερώνει το πρόσωπό του: Συμφωνώ πλήρως με τα αιματηρά μέτρα που προτείνει το ΔΝΤ!


Ο Μητσοτάκης φανερώνει το πρόσωπό του: Συμφωνώ πλήρως με τα αιματηρά μέτρα που προτείνει το ΔΝΤ!

Αρκετό καιρό τώρα τα αργυρώνητα ΜΜΕ παρουσιάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία ως την «εναλλακτική» στην καταστροφή του τόπου από την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ. Φυσικά, πρόκειται για ένα κόλπο των «νταβατζήδων» της δημόσιας ενημέρωσης, προκειμένου να διατηρήσουν την κυριαρχία τους επί ενός δοκιμαζόμενου Λαού. Αυτό το απέδειξε για άλλη μία φορά η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην καπιταλιστική φυλλάδα των ΗΠΑ, Washington Post, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ είπε τα πραγματικά του σχέδια για την διακυβέρνηση της χώρας.
Συγκεκριμένα,
σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το εάν είναι υπέρ των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που απαιτεί το ΔΝΤ, ο Μητσοτάκης δήλωσε: «συμφωνώ με ένα σημαντικό ποσοστό από αυτές και πιο συγκεκριμένα με τις ιδιωτικοποιήσεις. Υπάρχουν πολλά ''φιλέτα'' που θα μπορούσαν να πωληθούν σε λογικές τιμές».
Και δεν έμεινε εκεί, αφού συνέχισε λέγοντας ότι «αν υλοποιήσουμε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, η οικονομία θα βρεθεί ξανά στην ανάπτυξη, θα δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας και θα σταματήσει η φυγή νέων ανθρώπων από την Ελλάδα, που σήμερα αναζητούν εργασία στο εξωτερικό».
Τι σημαίνουν, όμως, όλα τα παραπάνω;
Έχουμε δει την ρητορεία Μητσοτάκη στο εσωτερικό της χώρας να περιορίζεται σε καταγγελίες για την μνημονιακή πολιτική που ακολουθεί ο Σύριζα. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η ρητορεία Μητσοτάκη θυμίζει αρκετά τα «Ζάππεια» του τότε «αντιμνημονιακού» Σαμαρά, που εν τέλει οδήγησαν στην υπογραφή του δευτέρου μνημονίου και την εφαρμογή μίας ανάλγητης πολιτικής εναντίον του Ελληνικού Λαού, που ως αποτέλεσμά της είχε χιλιάδες αυτοκτονίες και εκατοντάδες χιλιάδες νέους που αποφάσισαν να μεταναστεύσουν.
Μιλώντας στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε καπιταλιστική φυλλάδα που εκπροσωπεί τα συμφέροντα του ΔΝΤ, ο Μητσοτάκης «κλείνει το μάτι» στο ταμείο, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι ασχέτως της ρητορείας του ως αντιπολίτευση θα ακολουθήσει σκληρή μνημονιακή πολιτικη όταν και εάν γίνει πρωθυπουργός.
Βεβαίως, ουδεμία έκπληξη προκαλεί αυτό σε όποιον δεν διαθέτει «κοντή» μνήμη και θυμάται την χαρά με την οποία ο Μητσοτάκης, ως υπουργός, απέλυε κόσμο και εφάρμοζε ανάλγητη μνημονιακή πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών