Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 14, 2016

Η Aμερικανιά της ημέρας: Η «γιαγιά των προσφύγων» στην Ειδομένη!

Γράφει ο Αντίοχος

Τρόπους για να κρατήσουν ζεστό το… «κύμα αλληλεγγύης» (που όσο πάει και… κρυώνει), εφευρίσκουν καθημερινά οι ντόπιοι λακέδες της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Και ως συνήθως, καταφεύγουν στις… αμερικανιές – στις οποίες άλλωστε τους έχουν εκπαιδεύσει καλά οι υπερατλαντικοί υποβολείς τους. Έτσι, μετά τις διαβόητες «γιαγιάδες της Λέσβου» (που υποτίθεται πως θα έπαιρναν και το… βραβείο Νόμπελ – τελικά πήραν το βραβείο της… ανοιχτής παλάμης) κι άλλες παρόμοιες αμερικανιές, με εκμετάλλευση της δίψας κάποιων –κυρίως γηραιών κυριών- για δημοσιότητα, έφτιαξαν και σερβίρουν την ιστορία...
της «γιαγιάς των προσφύγων» στην Ειδομένη. Διόλου τυχαία δε, η ιστοριούλα της νέας κατασκευασμένη στα νεοταξίτικα χαλκεία… ηρωίδας, έρχεται μια μέρα μετά την ανοιχτή επιστολή των Ελλήνων που έχουν απομείνει στην Ειδομένη και την ευρύτερη περιοχή, στην οποία καταγγέλλουν σημεία και τέρατα (κλοπές, λεηλασίες, απειλές, κ.τ.λ.), προφανώς ως απάντηση.

Όμως, όσες αμερικανιές και να στήσουν οι νεοταξίτες «αλληλέγγυοι», σε λίγο καιρό θα ψάχνουν τρύπες να κρυφτούν. Διότι, μπορεί να κοροϊδεύουν κάποιοι τους πολλούς για λίγο καιρό, αλλά όχι για πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών