Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 05, 2016

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑ: ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 23

Όταν η προδοτική και διεφθαρμένη χούντα Σαμαρά, σε συνεργασία με τα παραδικαστικά τσιράκια της και κάποιους επίορκους της Κρατικής Ασφάλειας, κατασκεύασε τη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, αμέσως κατατέθηκε προς ψήφιση στο κυνο-βούλιο φωτογραφική διάταξη, με την οποία κόπηκε η κρατική χρηματοδότηση του Κινήματος.
Χρηματοδότηση η οποία επέστρεφε στον Ελληνικό Λάο, με τις πάμπολλες κοινωνικές δράσεις της Χρυσής Αυγής, υπέρ των αναξιοπαθούντων συμπατριωτών μας, οι οποίοι πληρώνουν τα κλεψιμαίικα της μεταπολιτευτικής πανούκλας.
Περιττό να αναφερθεί ότι...
η εν λόγω αντισυνταγματική διάταξη, η οποία προβλέπει την παρακράτηση της κρατικής χρηματοδότησης, ασχέτως εάν δεν υπάρχει καμία καταδίκη βουλευτή της Χρυσής Αυγής, και ενώ η δίκη δεν είχε καν αρχίσει, ψηφίστηκε από το σύνολο των πολιτικών πτωμάτων της κλεπτοκρατίας.
Ερώτηση προς τα ροζουλί συντρόφια της αριστεράς και της οπισθοκίνητης προόδου:
Πριν από λίγες μέρες, οι δικαστικές αρχές της Κύπρου, εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης του Μπόμπολα, για πάμπολλα εγκλήματα οικονομικής φύσεως. Γιατί άραγε, η κυβέρνηση της αριστεράς, δεν έφερε στο άντρο της διαφθοράς και της ακολασίας (βουλή), παρόμοια διάταξη προς ψήφιση, με την οποία θα αναστέλλονται οι συμβάσεις που έχει υπογράψει ο Μπόμπολας με το Ελληνικό Δημόσιο (διόδια, κατασκευή και συντήρηση δρόμων κτλ);
Σκασμός και στα τέσσερα, αμερικανοκομμουνιστοκαπιταλιστές μνημονιοζήτουλες. Φτου σας, ξεφτίλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών