Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 05, 2016

Γιώργος Μύρτσος: “Η Χρυσή Αυγή θα βγει πρώτο κόμμα”

Ένα πολύ ενδιαφέρον, όσο και επίκαιρο, σχόλιο κάνει ο παλαιός διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και νυν αθλητικός σχολιαστής Γιώργος Μύρτσος.
Υπό τον τίτλο «Μπακασέτας στον ΠΑΟΚ, Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα!», ο Θεσσαλονικιός αθλητικογράφος, αφού ασχολείται στο μεγαλύτερο μέρος του κειμένου του με ποδοσφαιρικού τύπου περιεχόμενα, φτάνει στο τέλος και λέει τα εξής:

«Τέλος, θέλω να κλείσω με ένα πολιτικό σχόλιο. Γιατί έτσι όπως συμπεριφέρονται οι πολιτικοί στην Ελλάδα,...
μας ωθούν να βγει πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή. Εγώ έχω χρόνια που δεν ψηφίζω, αλλά οι άνθρωποι είναι τρελοί! Έτσι όπως το πάνε, θα δούμε πίσσα και πούπουλα στους δρόμους. Ξέρεις τι είναι να είσαι στη χώρα σου και να μην μπορείς να πας στη δουλειά σου, επειδή έχουν κλείσει τον δρόμο οι λαθρομετανάστες; Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει τελείως…».

Ο Μύρτσος θεωρούνταν ανέκαθεν τύπος, ο οποίος μπορούσε να αφουγκρασθεί το λαϊκό αίσθημα, όπως αυτό εκφράζεται μέσα από τη ροή των γεγονότων.

Τόσο οι κοινωνικές συναναστροφές του, όσο και η καθημερινή επαφή που έχει με τον κόσμο μέσω των ΜΜΕ, λόγω της φύσης της εργασίας του, τον οδηγούν στο προφανές συμπέρασμα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ολοένα και περισσότερο και σε καθημερινή βάση, εξαπλώνει την πολιτική επιρροή της στον Ελληνικό Λαό, καθώς είναι το μόνο Κόμμα το οποίο δίνει ρεαλιστικές προτάσεις και απαντήσεις στο καυτό θέμα της λαθρομετανάστευσης.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών