Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 24, 2016

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΔΥΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ… ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΑΝ ΑΡΑΓΕ;

KOUKOULOFOROI

Εκτός από την νέα επίθεση «αγνώστων» με βαριοπούλες και σφυριά στον σταθμό του ΗΣΑΠ στα Πετράλωνα και τις επιθέσεις κατά αστυνομικών της ομάδας Ζ (πέταξαν κάτω από τη μοτοσυκλέτα του έναν αστυνομικό και εν συνεχεία την έκαψαν), στις οποίες αναφέρονται τα… έγκριτα ΜΜΕ, υπήρξαν και δύο συλλήψεις, στις οποίες «ξεχνούν» να αναφερθούν.   
Οι συλλήψεις έγιναν στην....
περιοχή των Πατησίων, όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν δύο αναρχοκομμουνιστές ηλικίας 19 και 21 ετών, οι οποίοι προσπαθούσαν να κάψουν ένα ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.
Τα δύο αυτά άτομα έγιναν αντιληπτά από αστυνομικούς περιπολικού της Άμεσης Δράσης να προσπαθούν να τοποθετήσουν σε ένα ΑΤΜ έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό. Όταν κατάλαβαν πως έγιναν αντιληπτοί προσπάθησαν να διαφύγουν και τότε τους έπεσε από τα κουλά τους ο εμπρηστικός μηχανισμός, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά μπροστά στο ΑΤΜ.
Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και λίγο αργότερα κατάφεραν να τους συλλάβουν. Στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) ζεύγος γάντια μηχανής, μία (1) κουκούλα τύπου full face και μία (1) σακούλα που περιείχε προσανάμματα τζακιού. Σε έρευνα που διενεργήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) μαχαίρι και (1) ένα κλομπ.Ο 19χρονος είχε κατά το παρελθόν κατηγορηθεί για συμμετοχή σε συμμορία αναρχοκομμουνιστών που είχε πραγματοποιήσει επιδρομή με βόμβες μολότοφ σε Αστυνομικό Τμήμα και κυκλοφορούσε ελεύθερος με «περιοριστικούς» όρους.
(ΥΓ): Σίγουρα, την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, τα δύο παρακρατικά «πουλάκια» θα είναι ελεύθερα, για να συνεχίσουν το παρακρατικό τους έργο. Βλέπετε, έρχεται τέταρτο Μνημόνιο και οι κυβερνητικές επιχειρήσεις αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, θα ενταθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών