Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 24, 2016

Σε εξέλιξη το... αναπτυξιακό πρόγραμμα του Σύριζα: Κλείνουμε τα εργοστάσια και φιλοξενούμε λαθρομετανάστες!


Σε εξέλιξη το... αναπτυξιακό πρόγραμμα του Σύριζα: Κλείνουμε τα εργοστάσια και φιλοξενούμε λαθρομετανάστες!

"Τελειώνουμε με το παλιό" ήταν το προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ και από ότι φαίνεται αυτή είναι η μόνη προεκλογική του δέσμευση την οποία και θα τηρήσει κατά γράμμα.
Με πρόταση - σοκ δια στόματος του υφυπουργού Άμυνας Δημήτρη Βίτσα έρχεται και το νέο... αναπτυξιακό πρόγραμμα που δεν είναι άλλο από την αξιοποίηση των κλειστών εργοστασίων λόγω μνημονιακών πολιτικών προκειμένου να γίνουν κέντρα φιλοξενίας παράνομων λαθρομεταναστών.
Συγκεκριμένα....
σε δηλώσεις του, τόνισε πως: «Διαμορφώνουμε πέντε καινούργια κέντρα φιλοξενίας και έχουμε μια πρόσκληση ενδιαφέροντος στον αέρα, που ολοκληρώνεται αύριο, όπου ζητάμε για ενοικίαση βιομηχανικούς χώρους, οι οποίοι δεν λειτουργούν και είναι κατάλληλοι για προσωρινά κέντρα φιλοξενίας".
Επιπλέον, δήλωσε: "Στο Σκαραμαγκά θα κλείσουμε τη νέα φάση με την ολοκλήρωση της μεταφοράς των οικίσκων. Στον Ελαιώνα διαμορφώνεται ένα καινούργιο κέντρο φιλοξενίας, το τρίτο. Επίσης  διαμορφώνονται διάφορα κέντρα φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα συζητήσουμε και με την Ύπατη Αρμοστεία, η οποία έχει ετοιμάσει ένα κέντρο φιλοξενίας, που πρέπει να μετατραπεί από κέντρο μετεγκατάστασης σε κανονικό κέντρων φιλοξενίας Σύριων, αφού δεν έχει ακόμα ξεκινήσει η διαδικασία μετεγκατάστασης. Ήδη προετοιμάζουμε και άλλα έξι".
Η ανάπτυξη έρχεται όχι με ανοιχτές επιχειρήσεις και Έλληνες εργαζόμενους, αλλά με κλειστές επιχειρήσεις και εργοστάσια όπου θα φιλοξενούνται λαθρομετανάστες. Αν έτσι δεν τελειώνει με το παλιό ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε πως;
Διαβάστε επίσης: Δουλειές για τους λαθρομετανάστες υπάρχουν: Ο Σύριζα νομοθέτησε την απασχόληση των “παράτυπα διαμενόντων στην αγροτική οικονομία”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών