Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 21, 2016

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΜΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

fimosi-425x287-e1336760301873


Η σημερινή εικόνα του κυνο-βουλίου, παραπέμπει σε ένα χώρο όπου συνωστίζονται διεφθαρμένοι, μιζαδόροι, αλκοολικοί, ναρκομανείς, κίναιδοι, κηφήνες και προδότες.
Άτομα ανίκανα και άχρηστα, μολύνουν με την παρασιτική παρουσία τους τον αποκαλούμενο ναό της δημοκρατίας. Εκατοντάδες ανεπάγγελτοι πολιτικάντηδες, παιδιά του κομματικού σωλήνα, εναποθέτουν καθημερινά την μπόχα και την δυσωδία τους στα έδρανα της ντροπής. Η σαπίλα που αναδύεται από την βρωμερή τους παρουσία είναι ανυπόφορη και αηδιαστική.
Φωτεινή εξαίρεση σε αυτό το αισχρό συνονθύλευμα, αποτελούν οι 18 βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Η παρουσία τους και μόνο, προκαλεί πανικό και....
ταραχή στο ξεφτιλισμένο καθεστώς της κλεπτοκρατίας και της προδοσίας.
Σύσσωμο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά, βρήκε στο πρόσωπο των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου τον κοινό εχθρό.
Έπρεπε, λοιπόν, να εφεύρουν έναν τρόπο ώστε να τους πολεμήσουν και να τους κλείσουν το στόμα. Έτσι, στήθηκε μια βιομηχανία άρσης ασυλιών, με σκοπό να φιμώσουν την μοναδική φωνή Αντίστασης.
Δεν ήξεραν, όμως, ότι οι Εθνικιστές δεν είναι σαν τα θλιβερά και σιχαμερά τους μούτρα. Δεν ήξεραν ότι οι Χρυσαυγίτες δεν μασάνε από δολοφονίες, φυλακές και εξορίες.
Η κοσμοθεωρία του Εθνικιστή, εν αντιθέσει με τον μαρξισμό και τον φιλελευθερισμό, είναι Ηρωική και Υπερήφανη, αψηφώντας την τρομοκρατία και τις διώξεις του καθεστώτος.
Η ζωή του Εθνικιστή είναι συνυφασμένη με την Μάχη για Ελευθερία, μια διαρκής Μάχη για τον Λαό και την Πατρίδα. Μια Μάχη που δεν μπορεί παρά να είναι νικηφόρα.
Τελευταίο θύμα αυτής της βιομηχανίας άρσης ασυλιών, είναι ο βουλευτής Πέλλας του Κινήματος, Ιωάννης Σαχινίδης. Η άρση της ασυλίας του, αποφασίστηκε από το σύνολο των τεμπελόσκυλων του μερκελικού τόξου και αφορά σε ομιλία του στο κυνο-βούλιο, όπου κατήγγειλε την γνωστή Πασιονάρια της Εκάλης, Λιάνα Κανέλλη, ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη.
Ως γνωστό, η διορισμένη από το καθεστώς της 21ης Απριλίου στην κρατική τηλεόραση, Κανέλλη, στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 και από το βήμα της βουλής, δήλωνε ότι ‘Από το Πέραμα ως το Κερατσίνι, φασίστας δεν θα μείνει’, προτρέποντας έμμεσα τα καθεστωτικά μαρξιστοειδή, σε επιθέσεις εναντίον ψηφοφόρων, υποστηρικτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.
Λίγες μέρες αργότερα, τα παρακρατικά κρατικοδίαιτα ρεμάλια δολοφόνησαν τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη.
Κανένας εισαγγελέας, βέβαια, δεν ασχολήθηκε με αυτές τις δηλώσεις της Κανέλλη, κανένα ξεφτιλισμένο κόμμα του κλεπτοκρατικού τόξου δεν τις καταδίκασε, κανένα κοπρόσκυλο της δημοκρατίας ΤΟΥΣ δεν έδειξε να ενοχλείτε.
Την ίδια ώρα που τα κοινοβουλευτικά λαμόγια αποφάσιζαν την άρση της ασυλίας του Συναγωνιστή Σαχινίδη, η Ολομέλεια αποφάσιζε να μην αρθεί η ασυλία του βουλευτή του $ΥΡΙΖΑ, Ιωάννη Δέδε, για υπόθεση παράλειψης κατάθεσης δήλωσης πόθεν έσχες ως ιατρός- διευθυντής στο ΚΑΤ. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών