Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 21, 2016

Εκτός ελέγχου οι λαθρομετανάστες: Άγριες συμπλοκές με στυλιάρια στην Ειδομένη - Μαχαιρώματα στο Πολύκαστρο - Φωτιές στα Διαβατά!


Εκτός ελέγχου οι λαθρομετανάστες: Άγριες συμπλοκές με στυλιάρια στην Ειδομένη - Μαχαιρώματα στο Πολύκαστρο - Φωτιές στα Διαβατά!

Δεν υπάρχει μέρα που να περνά χωρίς επεισόδια στα οποία πρωταγωνιστούν φυσικά λαθρομετανάστες.
Σήμερα λοιπόν κατά την διάρκεια του συσσιτίου στον καταυλισμό της Ειδομένης, δεκάδες λαθρομετανάστες συνεπλάκησαν και επιδόθηκαν σε έναν ανηλεή πετροπόλεμο και σε σκληρές μάχες σώμα με σώμα με ξύλα και στυλιάρια.
Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε και χθες το βράδυ στο κέντρο φιλοξενίας στο Πολύκαστρο (Νέα Καβάλα), με έναν.....
Σύριο τραυματία, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου και νοσηλεύεται. Όλα ξεκίνησαν, όταν -κατά τις πληροφορίες- για άγνωστο λόγο, σύριοι που ζουν στη δομή όπου διαμένουν περίπου 4.000 άτομα, ενεπλάκησαν μεταξύ τους, βγάζοντας μαχαίρια!
Από τον καβγά τραυματίστηκε στο λαιμό ένας σύριος με τις πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι το μαχαίρι πέρασε πολύ κοντά στην καρωτίδα, γεγονός που θα επέφερε τον θανάσιμο τραυματισμό του. Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές ατόμων, που οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου.



Στα δύο ερασιτεχνικά βίντεο που εξασφάλισαν οι «ΠΟΛΙΤΕΣ» φαίνονται οι φλόγες που ξεπηδούν από τις σκηνές στη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο κέντρο μετεγκατάστασης "προσφύγων" στα Διαβατά. Λόγω των ισχυρών ανέμων η φωτιά εξαπλώθηκε με πολύ γρήγορους ρυθμούς καίγοντας περισσότερες από 20 σκηνές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών