Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 15, 2016

ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;;;;

lathro_ependites

Αρχικά θεωρήσαμε, ότι ο άνθρωπος όντας φαύλος και ανεύθυνος, όπως ο πρωθυπουργός και τα υπόλοιπα κυβερνητικά στελέχη, επειδή έπρεπε απαραίτητα να προβεί σε κάποια δήλωση όσον αφορά τις χιλιάδες λαθρομετανάστες που κατακλύζουν την Πατρίδα μας, αναφέρθηκε σε «ξένους επενδυτές». Εντάξει, η δήλωση αυτή ξεπερνάει τα όρια του κωμικού και καταστρατηγεί κάθε έννοια σοβαρότητας, αλλά τουλάχιστον θεωρούμε ότι ειπώθηκε λόγω σκοπιμότητας.
 Όμως όπως τελικά αποδεικνύεται, ο υφυπουργός εξωτερικών κύριος Μάρδας δεν ανέφερε την μπαρούφα του αιώνα για «πρόσφυγες-επενδυτές» για λόγους σκοπιμότητας, ή για να....
ρίξει στάχτη στα μάτια μόνο των φανατικά ηλιθίων, γιατί τέτοια παράγωγα αυτοϊκανοποίησης, μόνο άτομα με διαγνωσμένη πνευματική αναπηρία, μπορούν να δεχθούν.
Ο άνθρωπος μέσα στο νεφελώδες και διαταραγμένο πνεύμα του το πιστεύει και το θεωρεί εφικτό.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι το βράδυ της Τετάρτης, επεσήμανε ότι η προσέλκυση «λαθροεπενδυτών» πρόκειται για μία «ωραία προσπάθεια» η οποία «ενθουσίασε πολύ κόσμο». Απευθύνεται σε Σύρους επιχειρηματίες σημειώνοντας ότι ήδη έχουν υπάρξει κάποιες συνεργασίες.
Και ερωτούμε. Τι είδους επενδυτικές συνεργασίες μπορούν να υπάρξουν με ανθρώπους που εγκατάλειψαν τις πατρίδες τους επειδή ισοπεδώθηκαν από τον πόλεμο και ζούνε μέσα σε αντίσκηνα περιμένοντας ελεημοσύνη για να φάνε και να πιούνε.
Μήπως ο απίθανος υπουργός, θεωρεί ότι κάποιοι από αυτούς έχουν κρυφούς λογαριασμούς εκατομμυρίων σε τράπεζες του εξωτερικού; Μα αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα είχαν φύγει από τις χώρες τους αξιοπρεπώς και όχι με φουσκωτές βάρκες από τα τουρκικά παράλια, επίσης θα έμεναν σε ξενοδοχείο στην Ελβετία, όχι στα τσαντίρια του Πειραιά και της Ειδομένης.
Ειλικρινά θεωρούσαμε ότι όλοι αυτοί που η κατάρα τους έφερε να κυβερνήσουν την Ελλάδα, μας έχουν μέχρι σήμερα δείξει τα πάντα. Εθνομηδενισμό, υποκρισία, χλευασμό, καταστρατήγηση κάθε μέτρου ηθικής, δοσιλογισμό και μειοδοσία, μίσος για τη Φυλή και την ιστορική μας κληρονομιά, αλλά τελικά διαψευδόμαστε. Πάντα υπάρχει κάτι ακόμη να μας δείξουν, όσο απίθανο και εξωπραγματικό και αν είναι αυτό, διότι οι άνθρωποι κινούνται όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει σε παράλληλα σύμπαντα, σε άλλη αστρική διάσταση. 
Ούτε σε χώρες τις Υποσαχάριας Αφρικής, ούτε στην φυλή των Μάο-Μάο, ούτε στα νησιά του Πάσχα όταν τα ανακάλυψε ο Ολλανδός θαλασσοπόρος Ρόγκεβεν, δεν μπορεί να υπάρξει πολιτικό πρόσωπο που να ισχυριστεί ότι αναζητεί οικονομικούς επενδυτές, ανάμεσα στον συρφετό των τριτοκοσμικών εισβολέων.
Μετά λοιπόν αυτή τη δήλωση δυο τινά συμβαίνουν.
Ή ο κύριος Μάδρας  θεωρεί τον ελληνικό λαό ηλίθιο ή είναι αυτός ηλίθιος.
Και ο ελληνικός λαός σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο κραυγαλέα ηλίθιος γιατί το συγκεκριμένο είναι τόσο εξόφθαλμα ανυπόστατο και  απίθανο και εμπεριέχει τόσο ακραίο παραλογισμό, για να το καταπιεί κάποιος.
Επομένως ο κύριος υπουργός, πρέπει να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, πνευματικής ισορροπίας για να ισχυρίζεται ότι το να ψάχνει επενδυτές μέσα στις λάσπες, στα αντίσκηνα και στο κλωτσομπουνίδι που ανταλλάσσουν καθημερινά μεταξύ τους οι λαθρομετανάστες είναι «ωραία προσπάθεια» και ότι ο κόσμος θα ενθουσιαστεί. Ειδικά ο κόσμος, που διαπιστώνει ότι η ήδη κατακερματισμένη καθημερινότητά του εξαϋλώνεται δεν αντέχει άλλον «ενθουσιασμό».  
Τελικά μήπως όλοι αυτοί που έχουν καταλάβει εδώ και ημέρες τις γραμμές του τραίνου, ενδιαφέρονται για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του ΟΣΕ και μας το κρύβουν προκειμένου να αποτρέψουν ανταγωνιστές και το ξάπλωμα στις ράγες, είναι κεκαλυμμένο business meeting;
Δεν θα εκπλαγούμε αν το ακούσουμε και αυτό δια στόματος Μάδρα.
Ειλικρινά έχετε σκεφθεί ποτέ, ποιοι μας κυβερνούν;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών