Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 15, 2016

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποκαλύπτει στη βουλή τα χρέη των καναλιών της διαπλοκής - ΒΙΝΤΕΟ

Όλα τα κόμματα έχουν πάρει θαλασσοδάνεια πλην Χρυσής Αυγής, στην οποία έχει ανασταλεί και αντισυνταγματικά η κρατική χρηματοδότηση.

Τα χρεοκοπημένα κανάλια χρωστούν υπέρογκα ποσά, αλλά συνεχίζουν μέσα από τις δημόσιες συχνότητες να συκοφαντούν και να προπαγανδίζουν. Συγκεκριμένα, το Mega, ΔΟΛ, Πήγασος, Τηλέτυπος (MEGA) και IRIS AEBE (ΔΟΛ & ΠΗΓΑΣΟΣ), δηλαδή ο Μπόμπολας και η παρεά του χρωστούν 451,5 εκατομμύρια ευρώ. ΑΝΤ1 και...
Μακεδονία ΤV 170 εκατομμύρια ευρώ. ΣΚΑΪ και Καθημερινή 105 εκατομμύρια ευρώ. Το STAR 56,6 εκατομμύρια ευρώ. Ο Alpha 14,7 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά οι χρεοκοπημένες μιντιακές επιχειρήσεις χρωστούν 808 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το διπλάσιο ποσό από το ποσό του ξεπουλήματος του λιμανιού του Πειραιά!

Πώς δημιουργήθηκαν αυτά τα χρέη; Οι ορκωτοί λογιστές πηγαίνουν μόνο στην Χρυσή Αυγή, στο κόμμα που δεν λαμβάνει κρατική επιχορήγηση. Με επιστολή του ο Κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τους βουλευτές την παρακράτηση του 15% του βουλευτικού μισθού, ώστε να ξεχρεώσουν το δάνειο των 200 εκατομμυρίων ευρώ. Με τον συγκεκριμένο ρυθμό αποπληρωμής όμως δεν θα ξεχρεώσουν ποτέ!
Το 2012 μάλιστα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πήραν τραπεζική χρηματοδότηση 30 εκατ. ευρώ και μετά με τροπολογία που ψήφισαν αθώωναν τις διοικήσεις των τραπεζών για τα θαλασσοδάνεια που έδωσαν.

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να αποδοθεί επιτέλους Δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο και οι κλέφτες να μπουν στην φυλακή!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών