Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 15, 2016

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! Τουρκικό πλοίο έστρεψε τα όπλα του κατά των Ελλήνων Λιμενικών


ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! Τουρκικό πλοίο έστρεψε τα όπλα του κατά των Ελλήνων Λιμενικών

Οι τούρκοι αποθρασύνονται εμπρός στην διαρκή δουλοπρέπεια της ανθελληνικής κυβέρνησης
Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, έχει ήδη συκληθεί έκτακτο ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό, προκειμένου να υπάρξει μία καταρχήν εκτίμηση της καταστάσεως στο Αιγαίο, ύστερα από τις συνεχείς τουρκικές παραβιάσεις.
Τελευταίο επεισόδια στην λίστα η απίστευτη πρόκληση που σημειώθηκε ανοιχτά των Οινουσσών, όπου όπως διαβάζουμε τουρκικό σκάφος μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα και όταν σκάφος του ελληνικού λιμενικού το πλησίασε και ζήτησε από το τουρκικό πλήρωμα να αποχωρήσει, η απάντηση ήταν μια ευθεία απειλή: οι Τούρκοι έστρεψαν τα όπλα του σκάφους τους κατά του περιπολικού του ελληνικού λιμενικού!
Ποιά είναι η κατάσταση που....
έχει αντιμετωπίσει το ΚΥΣΕΑ; Φυσικά σε αυτό το ερώτημα δεν περιλαμβάνουμε την προδοτική πολιτική ηγεσία, αλλά μονάχα την στρατιωτική ηγεσία. Πέραν του ισοζυγίου δυνάμεων, το οποίο είναι εμφανώς δυσμενές, έχουμε και μία πρωτόγνωρη κατάσταση ελέω... «προσφυγικού».
Πάνω στα νησιά μας βρίσκονται χιλιάδες ισλαμιστών, πολλοί εκ των οποίων είναι σουνίτες τζιχαντιστές, που συνεργάζονται σταθερά με την Τουρκία. Επιπλέον αυτών υπάρχει ένας συντεταγμένος στρατός πρακτόρων από ΜΚΟ, μερικοί εκ των οποίων έχουν βρεθεί ακόμα και με ασυρμάτους, που τους χρησίμευαν για να παρακολουθούν (και προφανώς να μεταδίδουν) τις κινήσεις του Λιμενικού και του Πολεμικού μας Ναυτικού.
Ακριβώς την ίδια στιγμή, Διοικητής της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης SEEBRIG του ΝΑΤΟ που έχει έδρα στον Τύρναβο διορίστηκε ο τούρκος (νεοπροαχθείς ) Ταξίαρχος Χακάν Εσέρ!
Ο στρατηγικός αυτός γρίφος, βεβαίως, είναι δυσεπίλυτος και οι στιγμές που βιώνει η Πατρίδα μας κρίσιμες. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η κυβέρνηση των εθνοπροδοτών Σύριζα – Ανέλ, αλλά και των προηγούμενων δοσίλογων σε Πασόκ και ΝΔ δεν μπορούν να διαχειριστούν μία τέτοια κατάσταση. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να παραιτηθούν άμεσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών