Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 18, 2016

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

HLIKIOMENH-ASELGEIA

Έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στα βασανιστήρια –ακόμα και σε εγκλήματα- που διαπράττονται από συμμορίες κατά ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων, ανά την επικράτεια. Ώρα να αναφερθούμε και σε κάποιους εκ των δραστών αυτών των απάνθρωπων εγκλημάτων…
Ένας 44χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Αλβανία συνελήφθη και ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμα ομοεθνείς του, εκ των οποίων ένας 34χρονος ο οποίος αναζητείται και ένας 33χρονος έγκλειστος των φυλακών, γιατί είχαν συστήσει συμμορία και διέπρατταν ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων ατόμων. Για τον σκοπό αυτό, είχαν εφοδιαστεί με όλα τα...
απαραίτητα μέσα (όπλα, λοστούς, κουκούλες full face κλπ), ενώ για την διαφυγή τους σε πολλές περιπτώσεις, αφαιρούσαν τα οχήματα των θυμάτων.
Χαρακτηριστικό του τρόπου δράσης τους, ήταν ότι χρησιμοποιούσαν υπέρμετρη βία, για να αποσπάσουν από τα θύματα τους πληροφορίες σχετικά με τον χώρο απόκρυψης χρημάτων και τιμαλφών.
Σε αρκετές περιπτώσεις εγκατέλειπαν τα θύματα τους βαριά χτυπημένα, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους, ακόμα και τη ζωή τους. Επιπλέον, για να δυσχεράνουν τον εντοπισμό τους, χρησιμοποιούσαν «επιχειρησιακούς» αριθμούς κινητής τηλεφωνίας τους οποίους άλλαζαν με μεγάλη συχνότητα.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί έξι περιπτώσεις ληστειών εκ των οποίων :
-τρεις στην περιοχή των Αφιδνών
-μία στις Αχαρνές
-μία στη Βραυρώνα Αττικής και μία στη Βρυσούλα Πρεβέζης.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών