Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2016

«Θρίαμβος» της πολυφωνίας: Ούτε μια αναφορά στην 13η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας από τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ των νταβατζήδων


«Θρίαμβος» της πολυφωνίας: Ούτε μια αναφορά στην 13η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας από τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ των νταβατζήδων

Ο τρόπος «κάλυψης» της 13ης Γιορτής Ελληνικής Νεολαίας από τις καθημερινές εφημερίδες της Δευτέρας ήταν πολύ… εντυπωσιακός, καθώς δεν υπήρχε η παραμικρή (έστω και ελάχιστη) αναφορά σ’ αυτήν.
Μια πολυπληθής εκδήλωση, η οποία έσφυζε από εθνικιστικό παλμό και ενέργεια, διοργανωμένη από την Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας που εκφράζει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, αποσιωπήθηκε πλήρως από όλες τις καθημερινές εφημερίδες. Το ίδιο, βεβαίως, συνέβη και με τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Είναι προφανές ότι...
το όλο περιεχόμενο της εκδήλωσης δεν βόλευε προπαγανδιστικά τους διαμορφωτές της λεγόμενης κοινής γνώμης.
Καταρχάς, ο γεμάτος από Έλληνες χώρος του Άλσους Χωροφυλακής κατέρριπτε αμέσως τα όποια επιχειρούμενα γραπτά δημοσιεύματα ή οπτικά αποσπάσματα περί ελάχιστης συμμετοχής. Το περιεχόμενο των ομιλιών, κινούμενο σε πλήρη αντιδιαστολή με το πνεύμα υποταγής που άμεσα και έμμεσα καλλιεργείται απ’ όλες τις πτυχές του «συνταγματικού τόξου», ήταν σαφέστατα αταίριαστο με το κλίμα «συναίνεσης» που προσπαθούν να διαμορφώσουν οι επίδοξοι ελεγκτές συνειδήσεων.
Αν ήταν κάποιο χασισοφεστιβάλ ή κάποιο «Gay Pride», είναι σίγουρο ότι θα είχαμε πλήρη τηλεοπτική κάλυψη και ανάλογη ενημέρωση από τις εφημερίδες. Τώρα, όμως, απόλυτη σιωπή.
Φαίνεται ότι η αναφορά - και πολύ περισσότερο ο αληθινός και ανιδιοτελής αγώνας - για τις έννοιες και τις αξίες της Φιλοπατρίας, της Αλήθειας, της Εντιμότητας, της Δικαιοσύνης ενοχλούν τόσο πολύ τους ποικίλους φορείς της μεταπολιτευτικής παρακμής, ώστε οποιαδήποτε κάλυψη τους από τα ΜΜΕ να καθίσταται απαγορευτική.
«Χαιρετίζουμε» τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται την πολυφωνία οι υποτιθέμενοι ενημερωτές της κοινής γνώμης και δηλώνουμε ότι ο Αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την Πατρίδα και τον Λαό, για Εθνική Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη συνεχίζεται ακάθεκτος, ακόμη και χωρίς την παραμικρή αναφορά απ’ αυτούς που αντιλαμβάνονται την έννοια της ενημέρωσης μέσω από την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων στενών συντηρητικών συμφερόντων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών