Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 22, 2016

7-8 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ… Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΜΕ «ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ»! – BINTEO

SOKAKI_532_355

Μέχρι τώρα, τα «προσφυγάκια» ήταν συγκρατημένα με τις Ελληνίδες – και πολύ επιθετικά με τις γυναίκες και τα παιδιά από τις χώρες τους. Τώρα φαίνεται πως αλλάζουν ρότα, κι αρχίζουν να επιτίθενται και στις Ελληνίδες!
Έτσι, την επίθεση που δέχθηκε η νεαρή κόρη του από 7-8 «προσφυγάκια», στην Περιφερειακή οδό της Σάμου, κατήγγειλε ο πατέρας της σε ραδιοφωνική εκπομπή στον 2000 Fm – 99,8. Σύμφωνα με....
την καταγγελία του, τα «προσφυγάκια» προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν με το μηχανάκι που οδηγούσε, αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφεραν.
Και γιατί η καταγγελία έγινε στον ραδιοφωνικό σταθμό κι όχι στην Αστυνομία; Διότι, όπως είπε ο πατέρας της κοπέλας, η κόρη του πήγε στην αστυνομία να αναφέρει το συμβάν και την έδιωξαν (!!!), λέγοντάς της ότι… δεν μπορούν να κάνουν κάτι, γιατί δεν υπήρξε βιασμός και αρνήθηκαν να το καταγράψουν ακόμη και ως απόπειρα. Προφανώς όχι από δική τους πρωτοβουλία, αλλά κατόπιν «άνωθεν εντολών» που έχουν δεχθεί από τους συριζοψεκασμένους, να ΚΡΥΒΟΥΝ την εγκληματικότητα των προστατευομένων τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών