Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 22, 2016

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στο (καθεστωτικό) «Βήμα» έδωσε ο Γιόζεφ Μελχιόρ, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Βιέννης, «με αφορμή την τρομακτική επιτυχία που σημείωσε το ακροδεξιό και ξενοφοβικό Κόμμα της Ελευθερίας κατά τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Αυστρία» – και εν όψει του δευτέρου γύρου.

Εκεί, ανάμεσα στα άλλα, ο καθεστωτικός καθηγητής με το προφανώς… βιβλικό όνομα (βλέπετε, υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν κρύβονται με τίποτα…), ερωτήθηκε και για το «πού οφείλεται...
η σταδιακή παρακμή του αυστριακού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος», της «κολώνας» του συστήματος. Ενδεικτική ήταν η απάντησή του: «Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα δεν ανταποκρίθηκε κατάλληλα και στις αλλαγές που σημειώθηκαν στην κοινωνική σύνθεση του εκλογικού σώματος, χάνοντας την επαφή με τα μέλη της εργατικής τάξης αλλά και με τους νέους, τους διανοουμένους και τη διαρκώς διευρυνόμενη ομάδα των ασταθών ψηφοφόρων, με αποτέλεσμα το τελευταίο προπύργιό του να είναι οι ηλικιωμένοι».

Απέναντι, λοιπόν, σ’ αυτό το γερασμένο και παρηκμασμένο σύστημα –και όχι μόνο της Αυστρίας- η μόνη απάντηση των σύγχρονων καιρών είναι ο λαϊκός εθνικισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών