Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 22, 2016

ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΔΩΡΟ ΣΤΗ ΣΚΥΛΟΚΑΜΜΕΝΑΡΙΑ;

1507848_1013532848695498_1605659954342095949_n
Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι γνωστό, την Παρασκευή το βράδυ, η συγκυβέρνηση των τουρλοκώληδων έφερε μια τροπολογία της τελευταίας στιγμής, σύμφωνα με την οποία παγώνουν επί μια διετία (2017-2018) οι μισθολογικές προαγωγές των αστυνομικών, στρατιωτικών, λιμενικών, πυροσβεστών και άλλων κατηγοριών που αμείβονται με τα λεγόμενα «ειδικά μισθολόγια», λόγω της φύσης της ιδιαίτερης δουλειάς τους.
Σημαντική παρατήρηση: Αν....
το συγκεκριμένο μέτρο ήταν μέσα στα «προαπαιτούμενα» της συμφωνίας με τους διεθνείς τοκογλύφους, δε θα ερχόταν ως ξεχωριστή τροπολογία, αλλά θα ήταν ενσωματωμένο στο πολυνομοσχέδιο του αίσχους. Άρα, κάτι άλλο συμβαίνει…
Μετά την κατάθεση της τροπολογίας, εμφανίστηκε στις τηλεοράσεις ο βολευτής των συνοδοιπόρων των κομμουνιστών, Δημήτρης Καμμένος και με ύφος δήλωσε πως αν δεν αποσυρθεί η συγκεκριμένη τροπολογία, το κόμμα του δεν θα την ψηφίσει.
Χθες αργά το βράδυ, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Τσίπρας ζήτησε από τους υπουργούς του να καταθέσουν έως σήμερα προτάσεις ισοδυνάμων μέτρων ανά υπουργείο, έναντι του «παγώματος» των αντίστοιχων ειδικών μισθολογίων.
Θεωρώ, πως το πιθανότερο είναι να πούνε πως βρήκαν τα «ισοδύναμα» και να αποσύρουν την τροπολογία. Όχι βέβαια διότι δεν θα την ψήφιζε το βουλευταριό της σκυλοκαμμεναρίας –που δεν πρόκειται να φύγει από την συγκυβέρνηση ούτε με… σφαίρες- αλλά διότι το παιχνίδι είναι στημένο! Δηλαδή, κατέθεσαν οι κομμουνιστές την τροπολογία, με σκοπό να την αποσύρουν -δήθεν υπό την πίεση των καμμενόσκυλων- για να κάνουν τους ψεκασμένους… ήρωες των ενστόλων! Ελπίζοντας πως έτσι θα ξεχάσουν οι ένστολοι τα υπόλοιπα στραπάτσα που τους επιφυλάσσουν το (ψηφισμένο ήδη) ασφαλιστικό και το υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο του αίσχους, νομίζοντας πως γλίτωσαν τα… χειρότερα, χάρη στον Καμμένο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών