Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 23, 2016

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;

xrysh_aygh
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Η διαπίστωση της φίμωσης από τα ΜΜΕ οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η μόνη οδός για να μάθει ο κόσμος για τη Χρυσή Αυγή ειναι το....πεζοδρόμιο και οι δρόμοι!

Εχθές το βράδυ, η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας διοργάνωσε συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης στον Γάλλο εθνικιστή Ντομινίκ Βενέρ. Την Πέμπτη, διοργάνωσε άλλη συγκέντρωση, στο Μενίδι, για την γενοκτονία των Ποντίων από τους κεμαλομπολσεβίκους. Και στις δύο συγκεντρώσεις παρευρέθηκε και μίλησε ο Αρχηγός του Κινήματος…
Ποιο ήταν το κοινό στοιχείο και των δύο αυτών συγκεντρώσεων – όπως και ΟΛΩΝ των προηγουμένων- που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή; Τις «έθαψαν» ΟΛΑ τα ΜΜΕ των ολιγαρχών του πλούτου, έντυπα και ηλεκτρονικά! Δεν έκαναν την παραμικρή αναφορά!
Τα ίδια ΜΜΕ, που σπεύδουν να.....
προβάλλουν οποιαδήποτε συγκέντρωση –μικρή ή μεγάλη, σε κλειστό ή σε ανοιχτό χώρο- πραγματοποιήσει οποιοδήποτε κόμμα (ή κομματίδιο…) και οποιαδήποτε δήλωση πολιτικού αρχηγού (ή αρχηγίσκου…), των κατεστημένων κομμάτων –ακόμα κι αν είναι… σαχλαμάρα.
Γιατί συνεχίζουν να μας εξαφανίζουν από τις ειδήσεις τους; Είναι προφανές: γιατί μας τρέμουν!
Αυτά τα ολίγα ως απάντηση στην προπαγάνδα κάποιων σαλτιμπάγκων, που λένε πως η Χρυσή Αυγή… «δεν κάνει τίποτα» και πως… «συμβιβάστηκε με το σύστημα»!!!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών