Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 23, 2016

Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ – ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ… ΣΔΟΕ!

Γράφει ο Αντίοχος

Νόμο που απαγορεύει κάθε αναφορά σε δρόμους, δημόσια κτίρια και χώρους που διαδίδει τον εγκληματικό κομμουνισμό, υπέγραψε ο πρωθυπουργός της εθνικής κυβέρνησης της Πολωνίας.

Σύμφωνα με την ερμηνευτική εγκύκλιο του νόμου, οι ονομασίες σε κτίρια, δρόμους, οδούς, πλατείες, γέφυρες «δεν μπορούν να τιμούν ανθρώπους, οργανώσεις, γεγονότα και ημερομηνίες που συμβολίζουν τον κομμουνισμό ή οποιαδήποτε άλλο ολοκληρωτικό καθεστώς, είτε προάγουν το καθεστώς με άλλους τρόπους».

Παράλληλα απαγορεύονται οι αναφορές στο καθεστώς που επιβλήθηκε στην Πολωνία κατά το διάστημα 1944 – 1989, όταν η χώρα ήταν δορυφόρος της ΕΣΣΔ.
Ο νόμος δίνει στις τοπικές αρχές προθεσμία ενός έτους να αφαιρέσουν...
όλα τα σύμβολα που τιμούν «το απολυταρχικό και μη κυρίαρχο καθεστώς» από τους δημόσιους χώρους.

Στην περίπτωση μη έγκαιρης συμμόρφωσης με τις νέες διατάξεις, η κυβέρνηση θα επιβάλει μια νέα προσωρινή ονομασία για να αντικαταστήσει εκείνη που χαρακτηρίζει ανεπιθύμητη.

Σύμφωνα με τους συντάκτες του νόμου, περίπου 1.200 έως 1.400 διαφορετικές τοποθεσίες σε όλη την Πολωνία θα αλλάξουν ονομασία.

Πολύ σωστή η απόφαση της πολωνικής κυβέρνησης, καθότι οι Πολωνοί υπέφεραν τα πάνδεινα επί κομμουνισμού. Ωστόσο, εμείς στην Ελλάδα, όταν θα αποκτήσουμε εθνική κυβέρνηση, δεν πρόκειται να απαγορεύσουμε τίποτα, γιατί δεν θα χρειαστεί. Απλώς, θα στείλουμε το… ΣΔΟΕ να ψάξει εξονυχιστικά τα οικονομικά του… τιμημένου κουκουέ (και όχι μόνον αυτού…) και μόλις βγει το σχετικό πόρισμα θα φρίξει ο κόσμος και μόλις θ’ ακούει για κομμουνισμό θα φεύγει τρέχοντας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών