Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 23, 2016

Δεν τους χάλασε στο MEGA ο θρίαμβος του ΕΛΑΜ: «Δυστυχώς, το αδελφό κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπαίνει στην Βουλή…» ΒΙΝΤΕΟ

Η τεράστια εκλογική νίκη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ) στις χθεσινές εκλογές στην Κύπρο, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, την συνομωσία σιωπής και την εκτίναξη στο διπλάσιο του εκλογικού ορίου για την είσοδο στο Κοινοβούλιο, από το 1,8% στο 3,6%, προκάλεσε αλλεπάλληλα «εγκεφαλικά» στα εγχώρια συστημικά μέσα.

Δείχνοντας για μια ακόμη φορά το πώς αντιλαμβάνονται την έννοια της Δημοκρατίας και κατά πόσο σέβονται την Λαϊκή Βούληση, όλα ανεξαιρέτως τα καθεστωτικά ΜΜΕ έδειξαν την έκδηλη στεναχώρια τους για την είσοδο του ΕΛΑΜ. Κορυφαίο στην αθλιότητα, το ετοιμοθάνατο MEGA, το οποίο μην κρατώντας έστω και στοιχειωδώς τα προσχήματα, στο βραδινό δελτίο ειδήσεων είπε δια στόματος...
της παρουσιάστριας ότι «Δυστυχώς, το αδελφό κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπαίνει στην Βουλή…»!



Θαυμάστε «σεβασμό» στην Δημοκρατία, την εκλογική διαδικασία, την ψήφο του Λαού και τον πλουραλισμό της ενημέρωσης. «Δυστυχώς», για ποιον, άραγε; Για τον Μπόμπολα και τον Ψυχάρη; Ευτυχώς, λέμε από την πλευρά μας, που το MEGA «μετρά ημέρες» και η εμπάθεια, η ψευδολογία και η παραπληροφόρηση θα έχουν ένα όπλο μείον στην φαρέτρα τους.

Βεβαίως, το MEGA φρόντισε να βγάλει «στην ψύχρα» τα αισθήματα όλου του πολιτικού και εκδοτικού κατεστημένου για την τεράστια πολιτική νίκη του ΕΛΑΜ. Το Μέλλον όμως, τόσο στον Ελλαδικό χώρο με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όσο και στην Κύπρο με το ΕΛΑΜ, επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις για τους πάσης φύσεως ανθέλληνες.

Η Αληθινή και Συνειδητοποιημένη Ελλάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του ΕΛΑΜ, ο πραγματικός Ελληνικός εθνικισμός θα θριαμβεύσει!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών