Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 05, 2016

Παρακρατικοί με τη «βούλα»! Οι μπαχαλάκηδες του “άβατου” των Εξαρχείων παραδέχονται την ύπαρξη «ένοπλου κομματιού»


Παρακρατικοί με τη «βούλα»! Οι μπαχαλάκηδες του “άβατου” των Εξαρχείων παραδέχονται την ύπαρξη «ένοπλου κομματιού»

Πόσο άνετα μπορεί ένας παρακρατικός να νιώθει μέσα στο άσυλο της ατιμωρησίας που έχουν χτίσει γύρω του οι ταγοί του μνημονιακού καθεστώτος της κλεπτοκρατίας;
Εξαιρετικά άνετα, όπως φαίνεται από την συνέντευξη που έδωσε σε διαδικτυακό μέσο ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέλος της γνωστής παρακρατικής ομάδας «Ρουβίκωνας», η οποία μέχρι και ένοπλη πορεία στο κέντρο των Εξαρχείων έκανε, χωρίς να υπάρξει παρέμβαση των αρμοδίων αρχών.
Συγκεκριμένα, λοιπόν, ο γνωστός αναρχικός έδωσε συνέντευξη στο διαδικτυακό μέσο της ευρύτερης αριστεράς Hit & Run, στο οποίο είπε: “Είναι μέσα στη λογική μας ότι θα χρησιμοποιήσουμε μορφές αγώνα όπως οι καταλήψεις, οι αφισσοκολήσεις, συναυλίες, συγκεντρώσεις, πορείες, αλλά και συμβολικές επιθέσεις σε στόχους. Δεν έχουμε αποκλείσει κανένα μέσο αγώνα. Εμάς είναι πάγια θέση μας, ότι το ένοπλο κομμάτι είναι κομμάτι του κινήματος
Το γεγονός ότι....
αυτή η συνέντευξη δόθηκε ανήμερα της μαύρης ημέρας μνήμης για τα θύματα της Μαρφίν δείχνει το θράσος των παρακρατικών. Το γεγονός ότι υπάρχει ουσιαστική παραδοχή για ύπαρξη «ένοπλου» κομματιού στο «κίνημα» των παρακρατικών δείχνει ότι αυτοί αισθάνονται την ασυλία που τους παρέχει το καθεστώς.
Ο εν λόγω «αγωνιστής» της αριστεράς μιλάει ευθαρσώς και χρησιμοποιώντας το επώνυμό του περί ένοπλου αντάρτικου και υπονοεί ακόμα και δολοφονίες.
Ουδεμία ανησυχία, όμως, για το καθεστώς, του οποίου είναι «παιδιά» όλοι αυτοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών