Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 05, 2016

ΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΤΟΝΙΣΤΑΝ… Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ. ΚΑΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Γράφει ο Αντίοχος

Στους καιρούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων – Παγκοσμιοποίησης, ένας μουσουλμάνος που κατάγεται από το Πακιστάν είναι το φαβορί για την δημαρχία του Λοντονιστάν (Λονδίνου προ Ν.Τ.Π. – Νέας Τάξης Πραγμάτων)!

Πρόκειται για τον υποψήφιο των Εργατικών Σαντίκ Χαν, γιο Πακιστανού οδηγού λεωφορείου, που έχει διαφορά μεγαλύτερη των 10 μονάδων από τον υποψήφιο των Συντηρητικών Ζακ Γκόλντσμιθ, ο οποίος –όπως προδίδει και το ονοματεπώνυμό του- είναι εβραίος (εκ πατρός).

Έτσι, δημοσκόπηση της Opinium, η οποία δημοσιεύεται στην εφημερίδα Evening Standard, δίνει στον Χαν ποσοστό 35% στην πρόθεση ψήφου πρώτης επιλογής, έναντι 26% για τον Γκόλντσμιθ. Ωστόσο, στην πρόθεση ψήφου δεύτερης προτίμησης (δηλ. τον υποψήφιο τον οποίο οι εκλογείς επιλέγουν ως δεύτερη επιλογή), ο Πάκι...
διευρύνει περαιτέρω το προβάδισμά του με ποσοστό 57%  έναντι 43% του συντηρητικού υποψηφίου.

Σε δεύτερη δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε από την ComRes για το τηλεοπτικό δίκτυο ITV και τον ραδιοφωνικό σταθμό LBC, δίνει το 45% των ψήφων πρώτης προτίμησης στον Χαν, έναντι 36% στον Γκόλντσμιθ. Με τις ψήφους δεύτερης προτίμησης, ο υποψήφιος των Εργατικών ανεβαίνει στο 56% και εκείνος των Συντηρητικών στο 44%.

Ο ένας μουσουλμάνος, ο άλλος εβραίος, κανάς χριστιανός δεν υπάρχει να βάλει υποψηφιότητα στο Λονδίνο;

(ΥΓ) 1: Και βέβαια, εάν εκλεγεί ο Χαν, θα είναι ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος μεγάλης ευρωπαϊκής πρωτεύουσας. Και σίγουρα, θα ακολουθήσουν κι άλλοι!

(ΥΓ) 2: Τρέμε Καμίνη! Ο… Αχμέτ ετοιμάζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών