Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 05, 2016

Οι ρασοφόροι της Νέας Τάξης


Οι ρασοφόροι της Νέας Τάξης

Διάκοι του Βάαλ, δεν είναι δικός σας
αυτός της φάτνης ο φτωχός Χριστός,
που εκήρυξε για νόμο του τη χάρη.
Εσάς τιμή σας μόνη το στιχάρι,
πομπές, θεοπομπές το ιδανικό σας,
κι είν’ ο Θεός σας, σαν εσάς μιαρός!..

Καθώς παρακολούθησα τα πρόσφατα δρώμενα στη Λέσβο μέσα από τον «μονόχρωμο» τηλεοπτικό μπερντέ των νταβατζήδων και της κατάπτυστης ΕΡΤ, με πρωταγωνιστές τους μεγαλόσχημους ρασοφόρους της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αυθόρμητα στις άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας ήρθαν στο μυαλό μου οι παραπάνω στίχοι του Κεφαλλονίτη συγγραφέα και ποιητή Μιχάλη Άβλιχου.
Συμφωνώ λοιπόν με τον ποιητή, ότι πράγματι αυτοί οι άνθρωποι καμιά σχέση με το Ιησού Χριστό δεν μπορεί να έχουν. Εκείνος με γλώσσα κοφτερή και χωρίς περιστροφές μαστίγωσε ανελέητα τους υποκριτές Ιουδαίους με τα γνωστά λόγια που αναφέρονται στο κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο: « Εάν ήσαστε τέκνα του Αβραάμ, θα κάνατε τα έργα του Αβραάμ. Σεις είσθε από τον πατέρα τον Διάβολο, και θέλετε να κάνετε τις επιθυμίες του πατέρα σας».
Την επιθυμία του «πατέρα» τους έκαναν τότε οι Ιουδαίοι, την επιθυμία του «πατέρα» τους συνεχίζουν να κάνουν και σήμερα οι...
σιωνιστές απόγονοί τους. Καμιά σημασία δεν έχει τι προσωπείο φορούν κάθε φορά τα «παιδιά» του «πατέρα». Αν δηλαδή τότε επιτίθονταν κατ’ ευθείαν και απροκάλυπτα στον Ιησού, ενώ σήμερα κρύβονται πίσω από την αμερικάνικη πολιτική, την εγγλέζικη, τη γερμανική ή οποιαδήποτε άλλη.
Σημασία έχει ότι πρόκειται για την ίδια σατανική συμπεριφορά που τότε για παράδειγμα ήθελε να «τιμήσει» το Θεό κάνοντας κριτική στον Ιησού γιατί θεράπευσε τον τυφλό ημέρα Σάββατο, ενώ σήμερα θέλει να «τιμήσει» το Θεό, «υπηρετώντας» τον στο πρόσωπο των «προσφύγων», τους οποίους όμως στην πραγματικότητα οι ίδιοι δημιούργησαν.
Και το ξέρουν φυσικά αυτό οι «Ρασοφόροι της Νέας Τάξης», αλλά παρ’ όλα αυτά το υπηρετούν.
Αλλά και αυτό ακόμη το κάνουν a la carte, μιας και μόνο για αυτούς τους συγκεκριμένους πρόσφυγες θυμιατίζουν. Φαίνεται πως όταν η «πολιτισμένη» Δύση βομβάρδιζε τη Γιουγκοσλαβία τους είχε τελειώσει το θυμίαμα. Φαίνεται πως τα θύματα εκείνων των βομβαρδισμών και οι πρόσφυγες εκείνου του πολέμου δεν ήταν άξιοι της προσευχής και της συμπαράστασής τους.
Όπως ακριβώς δηλαδή συμβαίνει και με τα ολοκαυτώματα και τις γενοκτονίες. Άλλες ήταν γενοκτονίες γιατί έτσι βολεύει τα «παιδιά» του «πατέρα» και άλλες δεν ήταν επειδή δεν τους βολεύει.
Αλλά τι να περιμένει κανένας από έναν ιεράρχη της Ορθοδοξίας, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει τον Κολοκοτρώνη και τους άλλους ήρωες σαν «... κάτι ξεβράκωτους που ξεσηκώθηκαν το ’21 και διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των τετρακοσίων χρόνων των Ελλήνων με τους Τούρκους»;
Τι να περιμένει κανείς από έναν ιεράρχη, ο οποίος βλέπει να καταλύεται συστηματικά και καθημερινά η θρησκευτική φυσιογνωμία του Γένους μας για την οποία τόσοι ποταμοί αιμάτων ηρώων και μαρτύρων χύθηκαν και όχι μόνο δεν αρθρώνει λόγο για να στηρίξει το λαό, αλλά βγάζει και το σταυρό για να μην προκαλέσει δήθεν τους αλλόθρησκους;
Νομίζω πως τα λόγια του στρατηγού Μακρυγιάννη δεν ήταν ποτέ πιο επίκαιρα:
«…Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον.
Και επήγα εις τους φίλους μου τους Αγίους. …..Βοηθήστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ό,τι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοί μου αυτά τα γκιντί (εντελώς) πουλημένα κριγιάτα (κρέατα) της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερα κακά από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας…! »
Ας κρίνει λοιπόν ο καθένας ποιόν υπηρετούν με αυτή τη συμπεριφορά οι «Ρασοφόροι της Νέας Τάξης», τον Τριαδικό Θεό ή τον «πατέρα» των Ιουδαίων του Ευαγγελίου.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών