Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 31, 2016

Το μπομπολικό «Έθνος» για να συκοφαντήσει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΕΛΑΜ έγραψε δική του... Ιστορία!


Το μπομπολικό «Έθνος» για να συκοφαντήσει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΕΛΑΜ έγραψε δική του... Ιστορία!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην προσπάθεια αποχαύνωσης και λασπολόγησης των Εθνικιστών οι δούλοι των Σιωνιστών δε διστάζουν να αμαυρώσουν και τους ήρωες που λόγω αυτών σήμερα είναι "ελεύθεροι" να γράφουν και να ζουν.

Αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια τα εγχώρια συστημικά ΜΜΕ προσπάθησαν να «εξηγήσουν» τα αίτια της ραγδαίας ανόδου του ΕΛΑΜ, η οποία είχε ως φυσικό επακόλουθο την είσοδό του στην Κυπριακή Βουλή την Κυριακή 22 Μαΐου. Εννοείται, ότι το «Έθνος» δεν θα μπορούσε να λείψει από τον συγκεκριμένο αφιερωματικό «χορό» των δημοσιευμάτων, με ένα κείμενο το οποίο υπογράφεται από το γνωστό υπαλληλικό δίδυμο του Μπόμπολα. Μόνο που οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι της φυλλάδας αυτής πέφτουν σε....
μια ακόμη γκάφα ολκής, όπως άλλωστε έχουν ξανακάνει στο παρελθόν.
Αυτή την φορά δεν μετέτρεψαν σε «γερμανό νεοναζί» έναν… Πόντιο από τα Γιαννιτσά, αλλά έδειξαν την ιστορική ασχετοσύνη που τους διακατέχει αναφερόμενοι στο πρόσωπο του Ιδρυτή και Αρχηγού της Θρυλικής ΕΟΚΑ Γεωργίου Γρίβα, γνωστού με το ψευδώνυμο Διγενής τα χρόνια της Κυπριακής Εποποιΐας (1955-59). Γράφουν χαρακτηριστικά οι ανιστόρητοι: «Όπως η Χρυσή Αυγή, έτσι και το ΕΛΑΜ εκμεταλλεύτηκε την οικονομική κρίση και απέκτησε οντότητα με εθνικιστικές κορώνες, συνθήματα για «πουλημένους πολιτικούς», αποθεώνοντας ακροδεξιούς πραξικοπηματίες του παρελθόντος όπως τον ηγέτη των ταγμάτων ασφαλείας Διγενή Γρίβα».
Τι να πρωτοσχολιαστεί, άραγε, από την ασχετοσύνη των αναιδών - ανίδεων υπαλλήλων του Μπόμπολα; Ότι μπέρδεψαν των Ομάδα Χ, στην οποία ηγούταν ο Γρίβας και πολέμησε τόσο τους Γερμανούς στην κατοχή, όσο και τους κομμουνιστές στα Δεκεμβριανά, με τα Τάγματα Ασφαλείας; Ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην δράση του ως επικεφαλής του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ; Ότι η σαφής μομφή για την απόπειρα ανατροπής του Μακαρίου τον Ιούλιο του 1974 από τον Γρίβα δεν είναι δυνατόν να στέκει, γιατί ο τελευταίος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο κρησφύγετο του στις 27 Ιανουαρίου 1974, δηλαδή 6 μήνες νωρίτερα; Εκτός κι αν ο Γεώργιος Γρίβας «ευθύνεται» και για ότι συνέβη μετά τον θάνατό του…
Αυτό το απόσπασμα που παραθέσαμε δείχνει την «εγκυρότητα» των επικριτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του ΕΛΑΜ. Αν πάντως, το συγκεκριμένο δίδυμο θέλει σώνει και καλά να ασχοληθεί με κάτι που αφορά την Κύπρο, ας το κάνει με την περίπτωση του Λεωνίδα Μπόμπολα και το γεγονός ότι δεν θα εκδοθεί τελικά στην Κύπρο για να λογοδοτήσει για όσα κατηγορείται.
Τουλάχιστον σ’ αυτή την περίπτωση δεν χρειάζονται επιτακτικά μαθήματα Ιστορίας…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών