Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 31, 2016

Παρέμβαση Χρυσής Αυγής υπέρ των κατοίκων που αντιστέκονται στους λαθρομετανάστες στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης - Βίντεο, φωτορεπορτάζ

Χθες Δευτέρα σε συνέχεια των κινητοποιήσεων για το hotspot στα Βασιλικά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος στην Κ. Μακεδονία με την Ελληνική Αυγή, Γραικός Φώτης μέσα σε κλίμα έντασης πήρε το λόγο στο Δημοτικού Συμβούλιο Θέρμης, ώστε να ενημερώσει τους κατοίκους για τη λαθρομετανάστευση και την γενικότερη τραγική κατάσταση στην οποία οδηγούν την Ελλάδα οι διάφοροι δήθεν αλληλέγγυοι σε συνεργασία με την προδοτική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο κόσμος ήθελε πραγματικά να ακούσει τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά διάφοροι δημοτικοί σύμβουλοι και ειδικά των «αλληλέγγυων» ακροαριστερών, με προκλητικό τρόπο απαιτούσαν να μη δοθεί ο λόγος στο Συναγωνιστή. Παρόλα αυτά και αφού αντέδρασαν οι ίδιοι οι κάτοικοι ο Συναγωνιστής πήρε το λόγο και τα λεγόμενα του έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από το πλήθος.

Δείτε το βίντεο...




Στη συνέχεια η ομιλία συνεχίστηκε στην πλατεία έξω από το Δημαρχείο όπου ο κόσμος ακολούθησε για να ακούσει τις θέσεις των Ελλήνων εθνικιστών. Εν μέσω χειροκροτημάτων το πλήθος δήλωσε αγανακτισμένο για την πλήρη έλλειψη ενημέρωσης από τους τοπικούς άρχοντες για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα και τόνιζε με κάθε ευκαιρία πως μοναδικός πολιτικός φορέας που έδωσε το παρόν για να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό το ζήτημα είναι η Χρυσή Αυγή.



Την Κυριακή κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας έδωσε το παρόν στο έτοιμο πλέον "hot spot" στην περιοχή Βασιλικών του Δήμου Θέρμης προκειμένου να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων που αποφάσισαν ειρηνικά να εμποδίσουν την είσοδο σε λαθρομετανάστες που κατακλύζουν τον Ν. Θεσσαλονίκης ερχόμενοι με λεωφορεία από την Ειδομένη. Η κατάσταση εκτός από τραγική έδειχνε και την προχειρότητα με την οποία οργανώθηκε. Δυστυχώς στρατιωτικό υλικό των Ενόπλων Δυνάμεων (όπως αντίσκηνα εκστρατείας) βγαίνει από τα αποθέματα και καταστρέφεται γνωρίζοντας την δυσκολία αντικατάστασής του. Το ακόμα πιο τραγικό γεγονός ήταν ότι ο αξιωματικός της αστυνομίας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι θα απωθηθούν ακόμα και με βίαιο τρόπο αν δεν αποχωρήσουν γιατί αυτές είναι οι εντολές που πρέπει να εκτελέσει.



Αφού ακούστηκαν οι προβληματισμοί και η αγωνία των κατοίκων, καθώς και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν θα φρουρείται ο χώρος, οι Συναγωνιστές ξεκαθάρισαν πως πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η άσκηση πολιτικής που θα αφορά πρωτίστως τους Έλληνες, αντί να εξυπηρετεί ένας ολόκληρος λαός με αιματηρά φορολογικά μέτρα τις ανάγκες των λαθροεποίκων που έρχονται στην πατρίδα μας με τις ευλογίες σύσσωμου του πολιτικού κατεστημένου.



Θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να καταλάβουν πως το πρόβλημα είναι εθνικό και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με τοπικιστικούς όρους. Η μόνη λύση για την πατρίδα και τον λαό δεν είναι απλά μια δυνατή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά μια ισχυρή εθνική κυβέρνηση του Λαϊκού Συνδέσμου μακριά από ψευτοδιλήμματα νεοαριστεράς ή ψευτοδεξιάς.

 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών