Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 10, 2016

Α ΛΑ ΤΗΣ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!

a5254497-8ee6-477e-b320-7dac954d8ad1
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναρωτιούνται οι διαχειριστές....ρατσιστές, αν οι Αρχαίοι Έλληνες θα συνηγορούσαν σε μια τέτοια....ξενάγηση υπερασπιζόμενοι το ρητό

"τριῶν τούτων ἕνεκα χάριν ἔχειν τῇ Τύχῃ· πρῶτον μὲν ὅτι ἄνθρωπος ἐγενόμην καὶ οὐ θηρίον, εἶτα ὅτι ἀνὴρ καὶ οὐ γυνή, τρίτον ὅτι Ἕλλην καὶ οὐ βάρβαρος"


Όπως φαίνεται, ο υπουργός Πολιτισμού Μπαλτάς πήρε στα σοβαρά τον χαρακτηρισμό μας «εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες» για τους λαθρομετανάστες και… ξενάγησε καμιά εκατοστή «προσφυγάκια» (με μαντίλες…) στην Ακρόπολη, με αφορμή την ημέρα της Ευρώπης. Και με την ευκαιρία, έκανε και λίγο «αντιρατσιστικό» κήρυγμα, μιλώντας εξ’ ονόματος του ελληνικού λαού – αλλά… χωρίς να τον ρωτήσει αν συμφωνεί ή όχι:

«Οι Έλληνες θέλουμε να δείξουμε ότι η φιλοξενία ανάμεσα σε λαούς δεν είναι μόνο υλική αλλά κα....
ι ηθική, ιστορική. Θέλουμε η Ευρώπη να ξαναβρεί τις συγκριτικές αξίες της δημοκρατίας, της ανοχής, της αναγνώρισης του άλλου χωρίς διακρίσεις φυλής, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού».

(ΥΓ): Καλά τον ελληνικό λαό, δεν τον ρώτησε. Μήπως ρώτησε τα «προσφυγάκια, αν συμφωνάνε με τα περί «δημοκρατίας», «διακρίσεων» κ.τ.λ. που ξεφούρνισε; Γιατί, δε νομίζουμε να συμφωνάνε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών