Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 10, 2016

ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΑΥΓΗ-ΣΤΑΛΙΝ-ΤΣΙΠΡΑΣ
Γράφει ο Αντίοχος

Την 9η Μαΐου, που γιορτάζουν τη νίκη τους στον Β΄ Π.Π. όλοι οι νοσταλγοί του Στάλιν, επέλεξαν και τα σταλινοειδή αμερικανοκομμουνιστάκια του ΣΥΡΙΖΑ να βγάλουν την πανηγυρική ανακοίνωσή τους «για την αντιφασιστική νίκη των λαών». Αφού πρώτα σκούπισαν τα χέρια τους, τα οποία λίγες ώρες πρωτύτερα σήκωναν ψηλά υπέρ της ψήφισης του ασφαλιστικού-φορολογικού πογκρόμ των Ελλήνων, έγραψαν –μεταξύ άλλων- και τα εξής:
«Σήμερα, όπου το....
φάντασμα του φασισμού, του ναζισμού και του εθνικισμού επιστρέφει ξανά, απειλητικό, στην ευρωπαϊκή ήπειρο,  και στον τόπο αυτό σηκώνουν ξανά κεφάλι οι νοσταλγοί του ολοκληρωτισμού, η νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση της «Χρυσής Αυγής», το καθήκον της μνήμης οφείλει να συνδυάζεται και με την αντιφασιστική εγρήγορση. Το σύνθημα «Ποτέ πια πόλεμος-ποτέ πια φασισμός» θα πρέπει να γίνει κοινό κτήμα κάθε δημοκρατικού πολίτη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για την δημιουργία ενός πανευρωπαϊκού αντιφασιστικού μετώπου.  Είμαστε βέβαιοι ότι οι αγώνες της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και των λαών της Ευρώπης για μια διαφορετική Ευρώπη, θεμελιωμένη στις αρχές της ειρήνης, της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης θα νικήσουν».
Όσο κι αν πανηγυρίζουν τώρα οι τριτομνημονιακοί δήμιοι του ελληνικού λαού, λίαν συντόμως ο λαός αυτός θα τους στείλει να συναντήσουν το ίνδαλμά τους, τον χασάπη των λαών Στάλιν, στα σκουπίδια της Ιστορίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών