Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 11, 2016

Η ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 1946-1949 ΚΑΙ ΔΥΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ «ΞΕΧΑΣΟΥΝ» ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ


Άνοιγμα στο διαδικτυακό κοινό θα κάνει εντός του Ιουνίου το τσιφουταριό του Περισσού, με δύο νέες ιστοσελίδες – τις οποίες φροντίζουν να διαφημίζουν αβέρτα (τζάμπα φυσικά…) ως… είδηση (!!!) οι παλιοί κνίτες που τώρα δουλεύουν στα «αστικά» ΜΜΕ.

Η μία εκ των δύο νέων κουκουέδικων ιστοσελίδων θα είναι αφιερωμένη «στα 70 χρόνια από την Ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας» και «επιδιώκει να φωτίσει πτυχές της ηρωικής πάλης του ΔΣΕ. Να συμβάλει στη διάδοση της ιστορικής αλήθειας, των πολιτικών διδαγμάτων. Οι νεότερες γενιές να γνωρίσουν τον αγώνα του».

Προκειμένου να συμβάλλουμε κι εμείς στην διάδοση της ιστορικής αλήθειας για τον λυσσασμένο πόλεμο που εξαπέλυσαν οι βουλγαροκινούμενοι συμμορίτες, σας παρουσιάζουμε δύο ιστορικά ντοκουμέντα από την εθνοπροδοτική ιστορία τους, τα οποία είμαστε σίγουροι πως θα… «ξεχάσουν» να βάλουν στα αρχεία της νέας ιστοσελίδας τους:...


Ντοκουμέντο 1ο) Η απόφαση της 4ης Ολομελείας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που συνήλθε στις 28-29/07/1948:
«Η Ελλάδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικό και κατέκτησε δια της βίας ολόκληρες περιφέρειες κατοικημένες από άλλες εθνότητες. Το ΚΚΕ διακηρύττει εν ονόματι των βασικών αρχών του μπολσεβικισμού για την Μακεδονία και τη Θράκη, το σύνθημα του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης μέχρι πλήρους αποχωρισμού από το Ελληνικό κράτος, του δικαιώματος για μια ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη και υποστηρίζει δραστήρια την επαναστατική πάλη του πληθυσμού των περιφερειών αυτών για την εθνική τους απελευθέρωση» («ΚΚΕ- Τα Επίσημα Κείμενα, τόμος 3ος).

Ντοκουμέντο 2ο): Η απόφαση της 5ης Ολομέλειας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που συνήλθε τον Ιανουάριο του 1949:
«Στη Βόρεια Ελλάδα ο Μακεδονικός (Σλαβομακεδονικός) λαός τα ’δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν τον θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποκτήσει».

Πίσω προδότες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών