Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 11, 2016

Παιδομάζωμα από την Νέα Αριστερά στην υπηρεσία της Παγκοσμιοποίησης - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

“ Η ΡΑΤΣΑ: …Δεν είσαι ένας. Είσαι ένα σώμα στρατού. Μια στιγμή κάτω από τον ήλιο φωτίζεται ένα από τα πρόσωπά σου. Κι ευτύς σβήνει κι ανάβει άλλο, νεώτερό σου, ξοπίσω σου. Η ράτσα σου είναι το μεγάλο σώμα, το περασμένο, το τωρινό και το μελλούμενο.”
Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ - ΑΣΚΗΤΙΚΗ

Οι μάσκες σιγά-σιγά πέφτουν και πίσω από την εικόνα των δήθεν προοδευτικών, οι οποίοι θα πολεμούσαν τον καπιταλισμό, την ξενοκρατία και βεβαίως θα έσκιζαν το μνημόνιο, εμφανίζονται οι ινστρούχτορες της νέας αριστεράς, μίας αριστεράς εθνομηδενιστικής, απόλυτα ταγμένης στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης. Και είναι αυτή η νέα αριστερά τέκνο της δεκαετίας του ’60, του Μαρκούζε, των υπολειμμάτων του τροτσκισμού, της “ανοικτής κοινωνίας” του Καρλ Ποπερ και αντιπροσωπεύει το 4% του πάλαι ποτέ ΣΥΡΙΖΑ και εις ουδεμία των περιπτώσεων τον ΣΥΡΙΖΑ του 35% των Ελλήνων, οι οποίοι ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ,...
εξορκίζοντας την άθλια διακυβέρνηση της χώρας από τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο.

Μέσα στα πλαίσια των ιδεολογικών επιδιώξεων αυτού του θλιβερού 4% και οι μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία με εμπνευστή τον καθηγητή Λιάκο, ο οποίος αρθρογραφούσε επί σειρά ετών στις μέσα σελίδες του Βήματος, χωρίς να κρύψει ποτέ τις θέσεις του ενάντια στη συνέχεια των Ελλήνων και το εθνικό κράτος. Πριν όμως αναφερθώ στα όσα τραγελαφικά επιχειρούν οι “νεομπολσεβίκοι” του ΣΥΡΙΖΑ θέλω να σταθώ σε ένα γεγονός, το οποίο πέρασε χωρίς ιδιαίτερη προσοχή από τα ΜΜΕ και έφτασε μέχρι να γίνει ένα απλό μονόστηλο στις μέσα σελίδες των εφημερίδων.

ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ: Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΛΗΣΜΟΝΙΑΣ

Μέσα στο κέντρο των Αθηνών και σε μία περιοχή μάλιστα, η οποία υποτίθεται ότι αστυνομεύεται αυστηρά, κάποιοι βάνδαλοι αφαίρεσαν πέντε ορειχάλκινες προτομές από το Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Τις προτομές του Γεώργιου Θεοτοκά, του Κωστή Μπαστιά, του Κώστα Ουράνη, του Άγγελου Τερζάκη και του Παντελή Χορν. Το 2013 από το ίδιο σημείο είχαν αφαιρεθεί πάλι από άγνωστους οι προτομές του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, του θρυλικού Ελ Γκρέκο, του Νίκου Καζαντζάκη και του Αντώνη Τρίτση. Και δεν είναι αυτές οι μοναδικές περιπτώσεις. Μέχρι και την προτομή του Ήρωα της Πίνδου, του άξιου τέκνου της Μάνης Συνταγματάρχη Δαβάκη έχουν αφαιρέσει! Καμμία αντίδραση δεν υπήρξε και καμμία δημοσιότητα. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί ο Γεώργιος Θεοτοκάς ένας ξεχωριστός διανοούμενος με εθνικό προσανατολισμό υπήρξε σφοδρός πολέμιος τους μαρξισμού;

Διαβάζουμε σχετικά:“ΒΗΜΑ - Μπέκος Γρηγόρης  - Ο πολιτικός Θεοτοκάς: Κοινωνικές και πολιτικές αντιλήψεις ενός από τους κορυφαίους διανοητές του ’30 - 06/04/2014: “…Ο Θεοτοκάς, μαχητικός εκφραστής της αστικής διανόησης στη δεκαετία του 1930, υπήρξε σφοδρός πολέμιος του κομμουνισμού”.

Αριστερός δεν υπήρξε βεβαίως ούτε και ο Άγγελος Τερζάκης, ενώ ο Κωστής Μπαστιάς ήταν ο άνθρωπος του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου στον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών και διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου από το 1937 έως το 1940. Ο Καζαντζάκης επίσης τήρησε πάντα αποστάσεις από τον μαρξισμό και ήταν και μέλος της αντικομμουνιστικής κυβερνήσεως Σοφούλη μετά τα αιματηρά Δεκεμβριανά του 1944.

Αναφέρω όλα αυτά γιατί εάν οι προτομές αυτές ανήκαν σε κάποιον διανοούμενο της αριστεράς, τότε θα είχε ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων. Τώρα σιωπή. Πέρα απ’ αυτό, όμως, το όλο φαινόμενο είναι χαρακτηριστικό της απαξίας και της διαλύσεως της Ελληνικής κοινωνίας και αποτελεί μιαν ύβρι ενάντια στην εθνική ταυτότητα του λαού μας, ενάντια στον εθνικό πολιτισμό των Ελλήνων. Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες γι’ αυτούς που θέλουν να καταστρέψουν τα πάντα χωρίς να έχουν ούτε πρόταση, ούτε την βούληση να δημιουργήσουν νέα σύμβολα, νέα πρόσωπα, ικανά να αντικαταστήσουν έναν Θεοτοκά, έναν Καζαντζάκη, έναν Άγγελο Τερζάκη.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ

Ας επανέλθουμε τώρα στις περίφημες μεταρρυθμίσεις, οι οποίες μεθοδεύονται στην Παιδεία και των οποίων εμπνευστής είναι ο πρόεδρος αρμόδιας επιτροπής Αντώνης Λιάκος, ο οποίος στις προτάσεις του τις οποίες κατέθεσε θέλει να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις, ο εκκλησιασμός των μαθητών και η πρωινή προσευχή και βεβαίως να αλλάξουν εντελώς τα εγχειρίδια της Ιστορίας.

Επίσης για τον Αντώνη Λιάκο και τον ΣΥΡΙΖΑ του 4%, οι Έλληνες είναι ένα Έθνος που δημιουργήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνος με… προπαγάνδα και όχι η γνήσια συνέχεια του Έθνους των Ελλήνων του Ομήρου, του Πλάτωνος, του Αισχύλου, των Κομνηνών και των Παλαιολόγων. Με τέτοιες σκέψεις και τέτοιες αντιλήψεις τι περισσότερο φυσικό από το να προτείνει ο αρμόδιος υπουργός Φίλης τον περιορισμό της διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών, δηλώνοντας μάλιστα ότι θεωρεί «παρά φύσιν» την διδασκαλία των Αρχαίων σε μαθητές γυμνασίου;

Για να είμαστε, όμως δίκαιοι, υπεύθυνοι για όλα αυτά δεν είναι ο Λιάκος, δεν είναι ο Φίλης, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του 4%, ο ΣΥΡΙΖΑ του εθνομηδενισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ της νέας αριστεράς, της “open society” του Καρλ Ποπέρ, την οποία υπηρετεί και χρηματοδοτεί με συνέπεια ένας από τους μεγαλύτερους πλουτοκράτες του πλανήτη: ο Τζωρτζ Σόρος. Πώς τώρα καπιταλιστές και… νεομαρξιστές ευρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο δεν είναι παράξενο, αφού αποτελούν τις δύο όψεις του αυτού νομίσματος, αφού θέλουν και οι δύο την καταστροφή των Εθνών μέσα στα πλαίσια της περίφημης παγκοσμιοποίησης που δεν θέλει Πατρίδες, δεν θέλει σύνορα, αλλά πωλητές και καταναλωτές και το χρήμα στα χέρια αυτών που θα κατευθύνουν ολόκληρο τον πλανήτη.

Τα σχέδιά τους θα αποτύχουν. Αυτό είναι δεδομένο από την μελέτη της ιστορίας, αλλά ο νέος κόσμος που θα ανατείλει μέσα από την αποτυχία τους ίσως ανατείλει μέσα από ερείπια.

Μέσα στα πλαίσια των μεταρρυθμίσεων του ΣΥΡΙΖΑ του 4% προβλέπεται επίσης και η ίδρυση σχολείων για τα παιδιά των λαθρομεταναστών, αλλά και ένας “παιδαγωγικός κώδικας δημοκρατικού ανθρωπισμού”… Προβλέπεται ακόμα ένα… “συμβόλαιο τιμής”, το οποίο θα υπογράφουν παιδιά του δημοτικού ηλικίας 8 και 9 ετών, “συμβόλαιο τιμής”, με το οποίο θα υπόσχονται ότι θα είναι καλοί… αντιρατσιστές, ενώ και οι γονείς από την πλευρά τους θα πρέπει να δεσμευθούν ότι δεν θα δίνουν αγωγή στα παιδιά τους, που θα τα κάνει να νιώθουν ξεχωριστά!

Όταν ζητάς από παιδιά 8 ετών να υπογράφουν… “συμβόλαιο τιμής” (!) αυτό δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο από ένα κυριολεκτικό παιδομάζωμα ψυχών!

Προς τα εκεί βαδίζει το Έθνος και όλα δείχνουν ότι είναι χαμένα, αφού από την λεγόμενη εάν θέλετε κεντροδεξιά ή αστική διανόηση δεν υπάρχει καμμία αντίδραση. Δυστυχώς γι’ αυτούς όμως υπάρχουν και οι Εθνικιστές, οι Εθνικιστές που γνωρίζουν πολύ καλά την γνήσια έκφραση της Ελληνικότητας ενός Σολωμού, ενός Παλαμά, ενός Βαλαωρίτη, ενός Σικελιανού, ενός Καζαντζάκη, ενός Περικλή Γιαννόπουλου, ενός Ίωνα Δραγούμη. Είναι όλα χαμένα; Όχι και αυτό το όχι θα το εκφράσω με λόγια από την Ασκητική. Γράφει λοιπόν και δείχνει τον δρόμο ο Νικόλαος Καζαντζάκης τονίζοντας:
Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα… Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!

Ν.Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών