Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 11, 2016

Έπεσε το προσωπείο της ψευτοδεξιάς: Εκπρόσωπος της ΝΔ στην σημερινή παρέλαση των gay

Λείπει ο Μάρτης ο Σαρακοστή; Ούτε και η ΝΔ από το φεστιβάλ "ομοφυλοφιλικής περηφάνειας"!

Ύστερα από τον Σύριζα που κάλεσε σε μαζική παρουσία στην προσβλητική αυτή "γιορτή" για τον θεσμό της Οικογένειας, την Ορθόδοξη Πίστη, την αξιοπρέπεια, τα χρηστά ήθη και την ανθρώπινη προσωπικότητα ακολούθησε και η νεοφιλελεύθερη ΝΔ που έχει τις ίδιες εθνομηδενιστικές αντιλήψεις.

Οι υποκριτές της ψευτοδεξιάς, οι χριστέμποροι για τα ψηφαλάκια και οι θεομπαίχτες με τους μεγάλους σταυρούς, όπως λέει ο Λαός, δεν μπορούσαν να λείψουν από τα σημερινά αίσχη και την ξεδιαντροπιά σε δημόσια θέα που στηλίτευσε και ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Δημοκρατία": "Και εκπρόσωπος της ΝΔ...
θα παραστεί σήμερα στην παρέλαση του Gay Pride από την αρμόδια γραμματεία του κόμματος. Μετά την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης... αναμενόμενο".


Το πρόβλημα λογικά από την Συγγρού θα ήταν ποιον να πρωτοδιαλέξουν για να στείλουν ως εκπρόσωπο, καθώς περισσεύουν οι υποκριτές, οι πολιτικάντηδες και οι... μερακλήδες! Υπάρχουν και άνθρωποι στο κόμμα πεπειραμένοι που έχουν... ιδία γνώση του ζητήματος.

Και είναι οι ίδιοι οι πολιτικάντηδες που προεκλογικά θα προστρέξουν να φωτογραφηθούν με κληρικούς και Μητροπολίτες για να διαφημίσουν την πίστη τους και την προσήλωσή τους στα ήθη και τις αξίες της ελληνικής κοινωνίας. Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί!
Ξεμπροστιάστηκαν με την ψήφιση του ανώμαλου "σύμφωνου συμβίωσης", ξεβρακώνονται τώρα με την συμμετοχή τους στο φεστιβάλ "ομοφυλοφιλικής περηφάνειας"!

Τους παραδίδουμε στην χλεύη του Ελληνικού Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών