Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016

ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΛΕΧΡΙΤΑΡΙΟ

EUROFANS_535_355

Την εκτίμηση ότι ορισμένοι κύκλοι επιχειρούν να τορπιλίσουν τις προσπάθειες επαναπροσέγγισης Ελλάδας και Αλβανίας, χρησιμοποιώντας το ανύπαρκτο θέμα των Τσάμηδων, έκανε ο πρώην επαγγελματίας κομμουνιστής και νυν υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς, μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο. Προφανώς, εννοούσε ότι οι απόπειρες τορπιλισμού προέρχονται από «εθνικιστικούς κύκλους» της γείτονος χώρας και όχι από την επίσημη κυβέρνησή της.
Και πριν προλάβει να το πει, πήρε την απάντησή του από...
τον εκπρόσωπο τύπου του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών, Γκλεβίν Ντερβίσι, που υπερασπίστηκε το πανό των οπαδών της Αλβανίας: «Εκφράζω τη λύπη για το γεγονός ότι αντί να επικεντρωθούν στο πράσινο γήπεδο και τη μαγεία του ποδοσφαίρου, αυτοί επικεντρώνονται στη θάλασσα των ερυθρόμαυρων φιλάθλων χθες στο στάδιο, η συμπεριφορά των οποίων θεωρήθηκε ως άψογη και άριστη από τα γαλλικά και τα διεθνή Μ.Μ.Ε. Όσον αφορά τις δηλώσεις  του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για το Τσάμικο, λυπάμαι που το λέω, αλλά εμείς δεν συμμεριζόμαστε την μη ορθολογική τους ανησυχία για την λέξη Τσαμουριά. Το τσάμικο είναι ένα ουσιώδες ζήτημα των διμερών σχέσεων και ουσιώδες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο χειρισμός του με ρεαλισμό μάλιστα και οι συζητήσεις σε βάθος πάνω σ’ αυτό, θα ήταν απόδειξη  σύνεσης στις σχέσεις μας και αμοιβαίου σεβασμού».
Συμπέρασμα: το συριζοψεκασμένο λεχριταριό έχει γίνει περίγελος του κόσμου! Ακόμα και από την Αλβανία, η οποία κανονικά θα έπρεπε να καθόταν σούζα μπροστά στην Ελλάδα, η οποία και βέτο μπορεί να ασκήσει στην είσοδο της Αλβανίας στην Ε.Ε. και να στείλει «πακέτο» πίσω στην Αλβανία τους εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανούς που διαβιούν στην Ελλάδα. Αλλά αυτά, μπορεί να τα κάνει ΜΟΝΟ μια εθνική κυβέρνηση κι όχι η φαιδρή συγκυβέρνηση των πεσμένων στα… τέσσερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών