Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016

ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

kalamata
Γράφει ο Αντίοχος

Βρισκόμαστε σε μια -κατά γενικήν ομολογία- εποχή απαξίωσης της πολιτικής, μιας και ο κοσμάκης έχει μαζέψει πολλές απογοητεύσεις, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, από τους… μνημονιοσχίστες του ΣΥΡΙΖΑ. Με φυσικό επακόλουθο, να αποφεύγουν τα κόμματα τις λαϊκές συγκεντρώσεις και να περιορίζονται σε ελεγχόμενες περιοδείες των πολιτικών αρχηγών με τις κουστωδίες τους, σε όσο το δυνατόν πιο «ακίνδυνα» μέρη. Επιπλέον, μετά την υπερψήφιση του ασφαλιστικού και του πολυνομοσχεδίου των 7.500 σελίδων, δεν φαίνονται εκλογές στον ορίζοντα, οπότε μιλάμε για μια πολιτικά «νεκρή» περίοδο. Κι έχει μπει και το καλοκαίρι…
Υπ’ αυτές τις συνθήκες, τα μόνα κόμματα πο....
υ κάνουν συγκεντρώσεις στις μέρες μας είναι η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ με τον στρατό των επαγγελματιών κομμουνιστών που μεταφέρονται από πόλη σε πόλη (ας είναι καλά τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, που πάνε στην κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων…), με την προβολή των ΜΜΕ και χωρίς ενοχλήσεις, με παρακρατικές αντισυγκεντρώσεις και τα τοιαύτα. Και η Χρυσή Αυγή, χωρίς μεταφερόμενους κομματικούς στρατούς, χωρίς προβολή από τα ΜΜΕ και με παρακρατικές αντισυγκεντρώσεις των κόκκινων σκυλιών του συστήματος!
Ποια είναι η ανταπόκριση των μεν και των δε; Το ΚΚΕ κάνει συγκεντρώσεις μερικών δεκάδων και η Χρυσή Αυγή εκατοντάδων!
Με πολύ πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα το χθεσινό στην Καλαμάτα, όπου ενώ αρχικά είχε προγραμματισθεί ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής σε αίθουσα μεγάλου ξενοδοχείου της πόλης, η αυθόρμητη προσέλευση του κόσμου ήταν τέτοια, που «ανάγκασε» τους διοργανωτές να κάνουν την συγκέντρωση στην παρακείμενη πλατεία Δημαρχείου!
Ένα ακόμα δείγμα ότι πάμε καλά και στο άμεσο μέλλον θα πάμε ακόμα καλύτερα, γιατί τώρα πλέον η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα του προδομένου ελληνικού λαού!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών