Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016

«Ψυχολογική τρομοκρατία»: ένα όπλο του Συστήματος για να κρατήσουν το λαό μακριά μας

Η άνοδος του κινήματος μας τα τελευταία χρόνια ήταν εκρηκτική και αυτό δεν άφησε αδιάφορο φυσικά το σύστημα εξουσίας. Οι παραδικαστικές διώξεις και οι δολοφονίες των 2 Ηρωικών συναγωνιστών μας συντέλεσαν στο να γιγαντωθεί μια ψυχολογική τρομοκρατία εις βάρος του κόσμου που μας στήριζε. Δόθηκε έτσι η χρυσή ευκαιρία στα ΜΜΕ να ξεκινήσουν να μας στοχοποιούν. Παραδικαστικές αρχές ανέλαβαν το έργο της νομικής τρομοκράτησης του κόσμου μας μέσω παράνομων φυλακίσεων και αναίτιων ερευνών σε κατοικίες και γραφεία τοπικών οργανώσεων. Από την άλλη αναρχικές ομάδες επανεμφανίστηκαν απειλώντας να μας «τσακίσουν στο δρόμο όπου και αν μας έβρισκαν» και να επιτεθούν σε σπίτια, γραφεία και συγκεντρώσεις μας.
Αυτός ο ψυχολογικός εκβιασμός ο οποίος πάντα προϋπήρχε αλλά μετά τις διώξεις πολλαπλασιάστηκε έχει πολλές μορφές. Στην πιο ήπια μορφή του παρουσιάζεται ως.....
δήθεν κοινωνικός στιγματισμός ο οποίος θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην κοινωνική απομόνωση όσους πλαισιώνουν το κίνημα και τις τοπικές μας. Επίσης πολλές φορές εμφανίζεται ως αδικαιολόγητος φόβος ότι δήθεν όποιος έρθει κοντά μας υπάρχει κίνδυνος, αν γίνει αντιληπτός, να τον απολύσει το αφεντικό του ή να χάσει με κάποιον τρόπο την εργασία του. Τέτοια περιστατικά όμως δεν έχουν συμβεί ποτέ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Βέβαια ο ψυχολογικός πόλεμος που μαίνεται εις βάρος μας φτάνει στο απόγειο του όταν υπάρχουν απειλές από γνωστούς χώρους για βίαιες αντισυγκεντρώσεις, βομβιστικές ενέργειες, ηθική αλλά και βιολογική εξόντωση των μελών μας. Με όλα αυτά πλανάται στο ευρύ κοινό η ψευδής εντύπωση ότι όποιος πλησιάσει τη Χρυσή Αυγή, φορέσει μπλουζάκι της ή κρατήσει υλικό της αυτόματα αποτελεί στόχο και κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα, η επαγγελματική του κατάσταση και η περιουσία του.
Απόρροια όλης αυτής της ψυχολογικής τρομοκρατίας είναι μια σημαντική μερίδα του λαού που πρόσκειται ιδεολογικά και πολιτικά σε εμάς να μη κάνει ποτέ το αποφασιστικό βήμα να συνταχθεί ανοιχτά και αγωνιστικά μαζί μας. Επίσης αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να χρειάζεται χρόνος για να επουλωθεί η εις βάρος μας ψυχολογική βία που έχει υποστεί ο κόσμος από τον Σεπτέμβριο του 2013 και έπειτα, τότε που οι εταιρίες δημοσκοπήσεων απέδιδαν στη Χρυσή Αυγή ποσοστά του 15% και άνω.
Οι κάθε είδους όμως εκβιασμοί και οι παντός τύπου απειλές όλοι ξέρουμε ότι έχουν κάποια μέρα ημερομηνία λήξης. Η μεγάλη παραδικαστική σκευωρία και τα παιχνίδια αρνητικών εντυπώσεων που στήθηκαν εις βάρος μας απέτυχαν παταγωδώς διότι είχαν μόνο σαν σκοπό να μας εξαφανίσουν εντελώς. Μπορεί να καθυστέρησαν την άνοδό μας, όμως δε μπόρεσαν τελικά να μας σκοτώσουν. Φαίνεται ότι είναι γραφτό το κίνημα τον Ελλήνων Εθνικιστών να συνεχίσει αργά ή γρήγορα να μεγαλώνει και να εδραιώνεται και μια μέρα να αναλάβει τις τύχες της πονεμένης μας Πατρίδας.
Αντεπίθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών