Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016

Χαλιούνται και το λένε στο «Βήμα»: Οι πολιτικές δυνάμεις του “συνταγματικού τόξου” πρέπει να ενωθούν για να αντιμετωπίσουν την αύξηση των ποσοστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η «σφαλιάρα» από το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος που δέχθηκαν οι ευρωλιγούρηδες (και) της ΝΔ, τους οδηγεί σε ανησυχητικές σκέψεις και σ’ ότι αφορά την εγχώρια πολιτική κατάσταση. Ενδεικτικά είναι τα όσα αναφέρει «το Βήμα» της Κυριακής, το οποίο αναφερόμενο στη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ευρώπη, μετά το δημοψήφισμα της περασμένης Πέμπτης στην Βρετανία, γράφει τα εξής:

"Μέσα σε αυτό το νέο περιβάλλον (τη μεγάλη περιπέτεια που ξεκίνησε, κατά τον εκπρόσωπο της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο) που σχηματοποιείται και με δεδομένο ότι η ΕΕ εισήλθε σε… αχαρτογράφητα νερά, η Ελλάδα, όπως υπογραμμίζει η Ντόρα Μπακογιάννη, πρέπει με τη δική της παρουσία να συνδιαμορφώσει το μέλλον της Ευρώπης. «Ελπίζω να είναι και θέση της κυβέρνησης ότι πρέπει να πάμε μπροστά για περισσότερη Ευρώπη και να διορθωθούν αδυναμίες και λάθη. Αυτό που έγινε είναι χτύπημα και πισωγύρισμα. Θα είναι λάθος να επικρατήσει η λογική "ας το διαλύσουμε το μαγαζί"» τονίζει.

Μόνο που αυτό για να γίνει, όπως λένε άλλα κεντρικά στελέχη, δεν αρκεί η παρουσία της ΝΔ ως κατ’ εξοχήν φιλοευρωπαϊκού κόμματος αλλά πρέπει να ομονοήσουν σε κάποια βασικά ζητήματα...
οι πολιτικές δυνάμεις του συνταγματικού τόξου που πιστεύουν πραγματικά και όχι ρητορικά στις μεταρρυθμίσεις και στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. «αυτό πρέπει να γίνει άμεσα αν δεν θέλουμε και στην Ελλάδα να δούμε αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής» λένε κατ’ ιδίαν έμπειροι κοινοβουλευτικοί παράγοντες".

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα γραφόμενα της καθεστωτικής φυλλάδας, κρίνεται κάτι παραπάνω από αναγκαία η ομόνοια και η σύμπλευση ανάμεσα σε όλες τις «πολιτικές δυνάμεις του Συνταγματικού τόξου» προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο μεγάλος κίνδυνος της αύξησης ποσοστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αναγνωρίζουν, δηλαδή, για μια ακόμη φορά, ότι η μοναδική πολιτική δύναμη, η οποία βρίσκεται εκτός του συστημικού πλαισίου και μπορεί να εκφράσει έμπρακτα και αποτελεσματικά την λαϊκή δυσαρέσκεια και να την μεταμορφώσει σε μια υπαρκτή ελπίδα αλλαγής προς το καλύτερο, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Οι ντόπιοι υποτακτικοί της ΕΕ των καπιταλιστών, η οποία δεν έχει καμία ιστορική, ιδεολογική και πολιτική σύνδεση με την πραγματική κληρονομιά της Ευρώπης, οι πρόθυμοι δούλοι των διεθνών τοκογλύφων και οι απόλυτα υπάκουοι εντολοδόχοι εκείνων που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα και τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές Χώρες σε κοινωνικά πειραματόζωα και χώρους εγκατάστασης λαθρομεταναστών απ’ άλλες ηπείρους, τρέμουν την αναμφίβολη και ασυγκράτητη ενδυνάμωση και γιγάντωση του Γνήσιου Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία θα σημάνει και την αντίστοιχη ισχυροποίηση σε πολιτικό επίπεδο του Ελληνικού Λαού, ο οποίος θα βρει το μετερίζι που χρειάζεται στον αγώνα για Εθνική Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών